Conferència “Turisme sostenible a Mallorca: reptes i oportunitats”

Divendres, 29 de setembre les 10h a la seu central de PalmaActiva (espai @ 22), tindrà lloc la conferència “Turisme sostenible a Mallorca: reptes i oportunitats”.

Entrada gratuïta prèvia inscripció. Aforament limitat.

 
L’objectiu de la conferència és:
• Generar un espai de debat i coneixement sobre l’emprenedoria i la innovació en turisme sostenible amb diferents sectors de la societat -Emprenedors, experts, administració pública, etc.
• Conèixer iniciatives locals de turisme sostenible que facilitin claus rellevants sobre com innovar per millorar la societat.

Jaume Monserrat – President de Turistec

El Clúster Internacional de Tecnologies de la Informació i la Comunicació ubicat a les Illes Balears es va crear el 2008 per fomentar el desenvolupament de les empreses TIC i afavorir la cooperació i la transferència de coneixement com a element bàsic del creixement de les empreses associades. El Sr. Monserrat parlarà del “Efecte de les confluències del Cloud Computing i Big Data a la millora de la destinació i l’experiència del turista”.

Xavier Suñol Ferrer Responsable de Projectes Estratègics a la Direcció de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona

Aporta la seva visió municipal del Pla Estratègic de Turisme. Comptarà per què Barcelona va decidir apostar pel certificat Biosphere i els principals canvis incorporats per la nova alcaldessa des del maig del 2015, orientats sobretot al foment del turisme sostenible i la qualitat turística, el desenvolupament de nous projectes i la comunicació.

Celina Álvarez – Gerent de la Xarxa d’Hotels Sostenibles de Balears

La Xarxa és una organització sense ànim de lucre integrada per empreses del sector hoteler compromeses amb la protecció del medi ambient té com a missió fomentar el desenvolupament turístic sostenible a Balears. Celina ha assessorat entre altres, al Club Pollentia Resort, que ha estat reconegut en l’TOP10 dels millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera d’Espanya en la categoria de TSMedia, en la 3a edició del Concurs Re Think Hotel de Fiturtech. El reconeixement es basa en els criteris de valoració definits en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Javier Pérez -Membre de Joves Empresaris i CEO de Customia

Javier és un emprenedor en sèrie en turisme i internet des de fa més de 15 anys. Ha fundat i dirigeix ​​una company builder de startups especialitzada en turisme amb la missió de desenvolupar solucions innovadores de base tecnològica orientades a Internet. Participa en mes de 25 projectes, entre ells Discubre, Fideltour, Visionmaps, Roomonline, etc.

Presenta i modera: Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, comerç i treball de l’Ajuntament de Palma

Inscripcions