Col·labora amb nosaltres

PalmaActiva té com a part dels seus compromisos la coordinació i cooperació amb els agents econòmics i entre aquests es troben sens dubte les empreses. En el nostre ànim està obrir la porta a qualsevol col·laboració que ens ofereixi el sector privat i que suposi un benefici per a la ciutadania.

Possibles àrees de col·laboració

Trobades empresarials
El Networking empresarial és una tendència que va en alça, sorgeix a partir de la necessitat de reunir-se amb persones que busquen donar sinergia a les seves empreses i serveis. La definició és important, perquè determinarà com ens preparem per a cada esdeveniment de networking, els nostres objectius per a cada esdeveniment, com ens comportem durant l’esdeveniment, i què esperem aconseguir. Així doncs, a PalmaActiva entenem el Networking com una filosofia que consisteix en l’establiment d’una xarxa professional de contactes que permet donar-nos a conèixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Aquest és un dels millors entorns on iniciadors, autònoms o pimes poden expandir el negoci. És fonamental la idea d’obtenir el benefici mutu dels participants en aquestes trobades.

Objectius: Potenciar l’abast de les empreses, a través d’oferir-los una oportunitat única de coincidir en un ambient propici per als negocis, amb possibles partners, clients, proveïdors i referents.
Utilitzar, per part de les empreses convidades, els serveis que PalmaActiva posa a la seva disposició (Agència de col · locació, espai coworking, “Un cafè amb”, formació empresarial, …)

En què consisteix: Cada participant presenta la seva empresa durant 2 minuts a les altres empreses que participen en l’esdeveniment. Reunions de 2 en 2 participants de 8 minuts de durada facilitant la generació de negoci entre ells. Intercanvi de targetes. Finalment, els participants prenen un cafè permetent establir contactes de manera distesa.

A qui es dirigeix: La trobada s’adreça tant a autònoms, petites i mitjanes empreses espanyoles que tinguin interès a ampliar la seva xarxa de contactes i facilitar aquest objectiu a les empreses que intervenen en la trobada. El nombre de persones participants en cada networking serà de 20. Es fomentarà la participació de noves empreses en cada esdeveniment. En cas que quedin places vacants, podran tornar a participar empreses d’anteriors trobades.

Fira de l'Ocupació
Fira organitzada anualment per PalmaActiva. El principal objectiu és posar en contacte els ciutadans/es amb les empreses que tinguin necessitats de personal a cobrir actualment o previstes. Les empreses disposaran d’un estand on oferir informació sobre la seva empresa i tenir una breu entrevista amb els candidats/es. Durant els dies que se celebra la fira també es realitzen conferències, tallers i activitats en general dirigides a millorar la posada en contacte entre l’empresa i les persones en recerca de feina.
Visites a empreses
Visites a empreses amb Joves és una iniciativa que pretén apropar als joves a la realitat de l’empresa, el seu funcionament i què valoren si vols treballar amb ells.
Si t’interessa participar a aquesta iniciativa i que joves estudiants visitin la teva empresa, col·labora amb nosaltres.
Ser mentor
Molts executius i emprenedors deuen el seu èxit, en part, al savi consell dels seus predecessors. Engegar un projecte emprenedor, una empresa o ser empresari és un camí ardu que es pot fer considerablement més fàcil amb el consell i guia d’un mentor. Mentors que, en virtut de la seva experiència i els seus propis èxits i fracassos, tenen molt a oferir.
Els mentors comparteixen lliçons de les seves experiències per ajudar-los a evitar problemes en la trajectòria empresarial, i els ofereixen un punt de vista extern, expert i confidencial que els ajudarà a detectar les fortaleses i debilitats de la seva empresa o projecte empresarial.
Trobar un mentor adequat de vegades és una missió difícil, però val la pena tenir un model a seguir, així com identificar els millors, els més idonis per al cas. Conscient d’aquestes dificultats, de tot el que ambdues parts poden obtenir, i amb l’objectiu de potenciar el networking entre empresaris i mentoritzats PalmaActiva posa en marxa el Programa de Mentors PalmaActiva.
 

Empreses que col·laboren amb PalmaActiva

Vols col·laborar amb nosaltres? Aleshores emplena el següent formulari i fes.nos arribar la teva proposta.