Programa SOIB Joves Qualificats

PalmaActiva i el programa SOIB Joves Qualificats

PalmaActiva participa al programa SOIB Joves Qualificats amb la contractació de 28 joves titulats durant UN ANY.

Joves Qualificats és un programa cofinançat pel Fons Social Europeu dirigit a l’ocupació de joves amb estudis superiors a les Illes Balears, amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Es poden contractar joves desocupats, amb més de 18 anys i menys de 30 anys, inscrits com a demandants desocupats en el SOIB, que compleixin els requisits següents:

  • Estar inscrit o inscrita en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau superior o d’un títol oficialment reconegut com a equivalent,
  • Complir els requisits per poder ser contractat o contractada mitjançant un contracte en pràctiques.

En el marc d’aquest programa, PalmaActiva, té prevista la contractació de 28 joves per treballar durant un any, dels següents perfils: tècnic/a de comunicació, tècnic/a ambiental, tècnic/a investigació de mercats, tècnic/a igualtat, treballador/a social, community manager, biòleg/a, enginyer tècnic forestal, enginyer tècnic industrial, tècnic gestió administrativa, jurídic, dinamitzador/a escolar, tècnic,/a e-comerç, tècnic/a mobilitat, arquitecte, arquitecte tècnic, assistent/a social, geògraf, animador/a sociocultural i tècnic/a superior en desenvolupament d’aplicacions web.

Treballa fent el que has estudiat, ACCEDEIX a ofertes de feina!

IMPORTANT
Si estàs interessat/da en participar en el procés de selecció, informa’t a la teva oficina del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).
Com? Demanant cita prèvia de “Demanda” a la teva oficina del SOIB. Pots fer-ho trucant al 012 o mitjançant el web del SOIB www.soib.es. En la mateixa cita ET POTS INSCRIURE A GARANTIA JUVENIL