La Rambla
Passeig del born
Passeig del Born

Passeigs Paseos Parkways

Passeig del Born, 07012 i la Rambla, 07003 Palma, Illes Balears Paseo del Borne, 07012 y la Rambla, 07003 Palma, Islas Baleares Passeig del Born, 07012 i la Rambla, 07003 Palma, Balearic Island

El passeig del Born és una de les vies més elegants de Palma. Està ple de frondosos arbres que proporcionen ombra a l'estiu i que estan plens de llums per Nadal. El passeig és sens dubte un dels carrers amb més encant.
I La Rambla és un passeig important de la ciutat, característic pel seu mercat de flors i una filera d'arbres que va des del principi fins al final de l'avinguda.
El paseo del Borne es una de las vías más elegantes de Palma, lleno de frondosos árboles que proporcionan sombra en verano y de luces en Navidad en invierno. Una de las calles con más encanto.
Y La Rambla es un importante paseo de la ciudad, caracteristíco por su mercado de flores y una hilera de árboles que va de principio a fin de la avenida.
paseo del Borne is one of the most elegant streets of Palma, full of leafy trees that provide shade in summer and Christmas lights in winter. One of the most charming streets.
And La Rambla is an important parkway of the city, characterized by its flower market and a row of trees that goes from beginning to end of the avenue. (www.deepl.com)