PalmaActiva ha organizado 10 jornadas de selección en las que se han realizado casi 300 entrevistas de trabajo

En estas jornadas se facilita el contacto directo entre personas que buscan trabajo y los responsables de recursos humanos de empresas que buscan personal

 

PalmaActiva ha organitzat durant els mesos d’abril, maig i juny 10 jornades de selecció́ de personal en les que gairebé 300 persones han pogut realizar entrevistes. Aquesta setmana ha tingut lloc una jornada per a l’empresa WHSmith, que cercava supervisors de tenda i assistents de venda i a la qual han acudit una vintena de persones.

Les companyies amb les quals s’han realitzat aquestes jornades de selecció són: Centauro Rent a Car, Four Seasons-Hotel Formentor, OK Mobility, Universal Beach Hotels, Burger King, Summum Hotel Group, JS Hotels, MLL Hotels, Starbucks i WHSmith. Aquestes empreses oferien més de 400 llocs de feina.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Durant aquestes jornades de selecció, PalmaActiva dona suport a les empreses en totes les fases del procés: donant difusió a xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per realitzar les entrevistes.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç i Autònoms, afirma: “Amb aquestes jornades de selecció i amb el Mes de l’Ocupació i l’Agència de Col·locació, des de PalmaActiva oferim una intermediació laboral gratuïta i àgil per cobrir les necessitats de personal de les empreses que necessiten contractar personal”.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/