5 persones aturades de llarga durada informen als ciutadans des de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma

5 persones aturades de llarga durada informen als ciutadans des de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma
5 persones aturades de llarga durada informen als ciutadans des de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma
5 de les 75 persones aturades de llarga durada contractades per PalmaActiva en el marc del Programa “Visibles” treballen com a auxiliars informadores donant suport a l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma. “Visibles” és un programa que compta amb la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal SEPE i del Fons Social Europeu i que està dirigit a millorar l’ocupabilitat de les persones en atur de llarga durada.

Des del passat novembre de 2016 i fins al mes proper de maig, aquestes 5 persones desenvolupen tasques d’informació i suport administratiu en diferents àmbits de l’àrea de Mobilitat, contribuint així a la millora de la qualitat en l’atenció al ciutadà. En detall, 3 auxiliars informadors ofereixen suport presencial i telefònic en les oficines de Sant Ferran i 2 auxiliars de suport treballen en la sala de control d’ACIRE. Des del 15 de novembre de 2016 fins el 31 de gener de 2017, les tasques que han desenvolupat es poden resumir en les següents estadístiques:

  • 7.050 Informacions presencial a ciutadans en les oficines de Sant Ferran en temes relacionats amb Mobilitat: ORA, ACIRE, BiciPalma i aplicacions mòbils de mobilitat)
  • 1.957 Informacions telefòniques sobre temes generals relacionats amb Mobilitat (ídem anterior).
  • 92.005 imatges de càmeres de zona ACIRE validades i 6.039 cridades telefòniques ateses del centre de control ACIRE.
  • 1.368 informacions telefòniques sobre multes d’ORA i ACIRE.
  • 750 cridades telefòniques relacionades amb Bici-Palma per a informar sobre els punts de recollida i devolució de bicicletes.

El responsable de Mobilitat, Joan Ferrer, ha manifestat la seva satisfacció amb les tasques realitzades fins el moment: “Gràcies a la seva col·laboració hem pogut incrementar notablement la informació que oferim al ciutadà i hem millorat la qualitat d’aquests serveis”.

De la seva part, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha destacat la importància de seguir donant suport al col·lectiu d’aturats majors de 45 anys i de facilitar la generació d’una ocupació que, al temps que ajuda a les persones aturades, reverteix positivament en tota la ciutadania de Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.