Un any més, el Quiosc de PalmaActiva dona suport a les activitats del Dia Mundial del Pa que organitzen l’Associació de Forners i Pastissers i l’IDI

Des del dia 13 i fins dia 17 d’octubre, l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) organitzen al Quiosc de PalmaActiva una sèrie d’activitats amb motiu del Dia Mundial del Pa, que es celebra aquesta setmana.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que per a PalmaActiva és una satisfacció que per tercer any consecutiu el Quiosc aculli aquesta celebració. “El Quiosc, per la seva ubicació a la plaça de l’Olivar, és un lloc ideal per realitzar promocions”, destaca. El Quiosc de PalmaActiva és un espai destinat a què les empreses, les persones emprenedores i les entitats puguin exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

Entre els dies 13 i 17 d’octubre, al Quiosc s’informarà sobre la marca “Pa d’Aquí”. L’IDI, ens dependent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, va crear juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears el distintiu de qualitat “Pa d’Aquí. Forn i Tradició” per fomentar el consum de pa tradicional i saludable enfront de l’industrial.

Aquest divendres dia 16, coincidint amb la celebració del dia mundial de Pa, el Quiosc acollirà la presentació de la sisena edició de la Ruta del Llonguet.