PalmaActiva i la UIB lliuren els premis d’emprenedoria del programa Santander YUZZ Palma

Tomeu Roig, Xavi Torrens i Leo Lozes, amb el seu projecte TrustIn, ha aconseguit una plaça per viatjar a Silicon Valley amb 51 emprenedors més

Jessica Rivas i Alejandra Aponte, promotores de la idea Oh My Picnic-Mallorca i Alberto Fernández i Andrés García, impulsors d’E-levator han resultat finalistes dels premis YUZZ Dona i YUZZ Innovació Tecnologia Disruptiva

Palma, 5 de juliol de 2017.- La startup TrustIn impulsada per Tomeu Roig, Xavi Torrens i Leo Lozes ha estat triada com a la millor idea del centre YUZZ Palma i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley (Califòrnia, EUA) juntament amb 51 joves emprenedors més, tots ells finalistes de la vuitena edició de Santander YUZZ.
El viatge d’una setmana als Estats Units inclou visites a empreses com Google, LinkedIn o Facebook i conferències a prestigioses universitats com Berkeley o Standford. Els 52 YUZZers guanyadors també visitaran el Spain Tech Center (STC), que té com a finalitat facilitar la implantació de PIMES de base tecnològica espanyola en un dels entorns més dinàmics i competitius del món.

TrustIn és una startup nascuda a Mallorca que se centra a donar solució a les problemàtiques habituals entre llogaters i propietaris: impagaments, habitatges en mal estats o problemes amb els veïns. Per això proposa un sistema de referència en línia per poder consultar les experiències prèvies d’ambdós i poder posar-se en contacte entre ells. A més, pretén facilitar la gestió de forma digital.

Sobre el projecte finalista en la categoria YUZZ Dona, Oh My Picnic Mallorca, pretén donar a conèixer la gastronomia de l’illa amb una experiència de Picnic. Jessica Rivas i Alejandra Aponte, promotores de la idea, optaran al premi nacional patrocinat per la Fundació EY, dotat amb 20.000 euros.
Per altra banda Alberto Fernández i Andrés García competiran per aconseguir el premi YUZZ Innovació Tecnologia Disruptiva gràcies a la seva proposta E-levator, una empresa de base tecnològica que desenvolupa un dispositiu que combina funcionalitats d’estalvi d’energia i reducció de temps d’espera dels ascensors. Aquesta categoria està impulsada per INDRA i dota als guanyadors amb 3.000 euros i un servei d’assessorament a càrrec de professionals d’Indraventures.

L’acte de lliurament de premis, celebrat a l’edifici Sa Riera (Palma), ha comptat amb la participació de Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma; el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB; el senyor Bartomeu Canals, director de Relacions Institucionals de Banc Santander; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la UIB i el senyor Iñaki Miranda, vicepresident de l’associació de Sèniors Espanyols de Cooperació Tècnica (SECOT) Balears.

En la seva intervenció, Adrover ha agraït la generosa contribució del Banc de Santander i de l’associació de voluntariat SECOT, que han invertit diners i esforç personal en aquests Premis Yuzz. També ha volgut reconèixer el paper de la Universitat de les Illes Balears, que enguany ha estat l’encarregada de coordinar la cinquena edició d’aquest programa.

En quant als premis, la regidora ha destacat el paper de la dona en aquesta edició. “És un plaer veure com cada any s’incorporen més dones als projectes empresarials i que molts d’ells estan relacionats amb el turisme, l’economia col•laborativa i la sostenibilitat”.

Per acabar, Adrover ha animat tots el participants a seguir treballant en els seus projectes, “i, per tal de fer-los realitat, no dubteu ni un segon en venir a PalmaActiva a demanar el suport del nostre servei d’atenció als emprenedors”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.