PalmaActiva selecciona treballadors per a ASPAYM Balears

30 persones participen al procés de selecció

Palma, 26 de juliol de 2017.- PalmaActiva ha realitzat avui la jornada de selecció de personal per a l’Associació Provincial de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats (ASPAYM Balears). L’empresa necessita incorporar 20 tècnics/ques d’acompanyament / Assistents/es de persones amb diversitat funcional.

Els representants d’ASPAYM han entrevistat 20 candidats i estan pendents de rebre els currículums d’altres 10 aspirants que no han pogut apropar-se a les instal·lacions de l’agència de col·locació municipal.

PalmaActiva ha fet la preselecció dels candidats entre un total de 54 sol·licituds rebudes, de les quals 13 s’han descartat perno complir amb els requisits i 11 finalment han desestimat participar en el procés selectiu.

ASPAYM Balears és una entitat sense ànim de lucre que representa al col·lectiu de persones amb lesió medul·lar i gran discapacitat física. Va néixer el 1992, amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la seva integració social.

Les jornades de selecció són una iniciativa dePalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans que busquen candidats per a cobrir les seves vacants. Aquest any PalmaActiva ha fet jornades de selecció de personal entre d’altres per a TUI, Meliá, Sixt, Europcar, Alsa, Norauto…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.