PalmaActiva repartirà entre comerços, mercats i restauradors 1.500 pantalles facials protectores donades per Makers Mallorca

El regidor de Promoció Econòmica Rodrigo Romero i el president de l’associació Makers Mallorca Víctor Gómez han signat avui el conveni de col·laboració

PalmaActiva repartirà 1.505 pantalles facials protectores donades  per l’Associació Makers Mallorca. Les pantalles es lliuraran entre comerços, mercats i bars i restaurants i PalmaActiva coordinarà el repartiment. La distribució de les pantalles facials començarà demà divendres.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Víctor Gómez, president de Makers Mallorca, han signat avui el conveni perquè aquesta donació pugui ser acceptada per l’Ajuntament de Palma per distribuir les pantalles facials als mercats municipals, comerços de Palma i establiments de restauració.

“Gràcies a aquest acord, cedirem part de les nostres instal·lacions com a punt de recollida de les pantalles”, assenyala l’edil Rodrigo Romero. Romero afegeix que el lliurament del material es durà a terme de forma equitativa, preferentment mitjançant les patronals i associacions pertinents.

Makers Mallorca inclourà juntament amb cada una de les pantalles facials la documentació que avala la seva homologació així com les instruccions d’ús i manteniment.

MAKERS MALLORCA.- Makers Mallorca és una associació sense ànim de lucre que es va constituir l’any 2019 per facilitar projectes i objectius comuns a la comunitat “maker” de les nostres illes. Els seus objectius principals són promoure la creació digital; divulgar la investigació en noves tecnologies i compartir el coneixement i els mitjans tecnològics.  Amb l’aparició del Covid19 el moviment maker s’ha fet present en la lluita contra la malaltia amb la promoció de projectes i iniciatives dirigides a la producció de productes de protecció com pantalles facials, components per a respiradors i  per a mascaretes FFP2.

El 26 d’abril d’aquest any Coronavirus Makers va rebre la validació del Centre Nacional de Mitjans de Protecció del model de pantalla facial que donaran a l’Ajuntament, model que compleix el requisit específic de la norma EN166.  Makers Mallorca és membre del moviment  Coronavirus Makers, el diseny de la pantalla i part de les donacions provenen d’aquest col·lectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.