PalmaActiva realitza dues jornades de selecció de personal per a Norauto

L’empresa necessita incorporar 10 dependents i 15 mecànics.

Jornada de selecció per a Norauto
Jornada de selecció per a Norauto
PalmaActiva realitzarà els propers dies 20 i 26 d’abril dues jornades de selecció de personal per al grup Norauto. L’empresa necessita incorporar 10 dependents i 15 mecànics. Els responsables de recursos humans de Norauto dia 20 faran les entrevistes per a les persones que vulguin fer feina de dependent/a, i dia 26 per a les persones que optin a la feina de mecànic/a.

L’empresa Norauto, que té més 80 centres a tot Espanya, en l’actualitat té dos centres a Palma i properament té previst obrir un nou centres a Ciutat.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans que busquen candidats per a cobrir les seves vacants.

Per al perfil de dependent/a de tenda Norauto busca persones amb experiència en atenció al client. Per al perfil de mecànic/a l’empresa cerca persones amb experiència, formació i permís de conduir. Des de l’empresa es destaca que dels 25 llocs de feina que ofereixen, el 80% quedaran fixos a plantilla.

Per acudir a aquestes jornades de selecció és necessari realitzar preinscripció.

10 comentaris sobre “PalmaActiva realitza dues jornades de selecció de personal per a Norauto

 1. Buenos días, mi nombre es Ainhoa y estoy interesada en el puesto que ofrece de dependiente la empresa Norauto.
  Dada mi experiencia profesional en atención al público, creo que puedo encajar en el puesto.

  Esperando noticias suyas, les saludada atentamente.

  Ainhoa artigas

  1. Buenos días Ainhoa. Para que tengamos en cuenta tu solicitud para participar en la selección debes rellenar el formulario de preinscripción.

  1. Bon dia Yolanda. Per a que tinguem en compte la teva sol·licitud per a particpar a la selecció has de emplenar el formulari de preinscripció.

  1. Buenos días Beatriz. Para que tengamos en cuenta tu solicitud para participar en la selección debes rellenar el formulario de preinscripción.

  2. Buenos dias tengo experiencia como dependiente nas de 4 años como agente de viajes 3 años como responsable seccion leroy merlin …etc tengo 33% incapacidad y 47 años

   1. Hola Juan Jesús. La inscripción a estas jornadas de selección ya se ha cerrado. De hecho, se celebró ayer. Un saludo!

 2. Hola para el puesto de dependiente tengo experiencia cara al publica en ventas de energia, control de plagas o porteria de teatro

  1. Buenos días Toni. Para que tengamos en cuenta tu solicitud para participar en la selección debes rellenar el formulario de preinscripción.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.