PalmaActiva presenta la iniciativa “Comerç i Escola” a les agències de desenvolupament local de Redel

“Comerç i Escola” és un projecte ideat per ajudar a que els nins i nines de Palma descobreixin el comerç de proximitat, tradicional i de barri

PalmaActiva comerç i escola 3

PalmaActiva ha presentat avui el seu projecte “Comerç i Escola” a les agències que formen part de Redel (Xarxa d’Entitats per al Desenvolupament Local). El director general de Comerç i gerent de PalmaActiva Miquel Carranza, el cap de l’àrea de Promoció Econòmica Joan Amer i la tècnica Maria del Mar Cañellas han estat els representants de PalmaActiva i mitjançant una conferència web han explicat avui tots els detalls de la iniciativa. L’objectiu principal de “Comerç i escola” és conscienciar la població més jove a favor del petit comerç

El director general de Comerç Miquel Carranza explica que des de Redel es va contactar amb PalmaActiva ja que la iniciativa els semblava molt interessant per posar-la en marxa a altres municipis. “Gràcies a “Comerç i Escola” els centres educatius i els nins i nines tenen l’oportunitat de conèixer i repensar el comerç de proximitat i elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable”, explica Carranza.

Segons Carranza, “amb aquesta iniciativa volem aconseguir que la població més jove faci en el futur les seves compres al petit comerç, i això requereix com a passa prèvia que la joventut conegui aquest comerç, el tingui identificat, distingeixi l’oferta, sàpiga on estan ubicats els comerços tradicionals, tingui present els valors que aporten”.

 Aquest projecte s’adreça a alumnes de 4t, 5è i 6è dels centres educatius públics de Palma, doncs és a partir d’aquesta etapa quan els nins i nines comencen a ser més autònoms a l’hora de descobrir i a prendre consciència del seu entorn. Durant tres sessions –dues a l’aula i una al barri descobrint els comerços més propers– una tècnica de PalmaActiva apropa el comerç de proximitat als més joves de manera amena i didàctica.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/es/empresa/comercio/dinamizacion-comercial/