PalmaActiva presenta el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

El PAE de l’Agència de Desenvolupament Local prestarà serveis d’informació i de constitució d’empreses mitjançant el DUE (Document Únic Electrònic).

PalmaActiva presenta el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)
PalmaActiva presenta el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)
PalmaActiva ha presentat avui el seu nou Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), situat a la seu central de l’Agència de Desenvolupament Local al carrer del Socors 22. El punt PAE de PalmaActiva funcionarà de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h amb cita prèvia. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Treball i Comerç, ha destacat avui la seva satisfacció per la posada en marxa d’aquest servei, que s’afegeix “a l’ampli ventall de serveis i activitats que PalmaActiva ofereix a les persones emprenedores”.

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport a la finançament empresarial.

Noemí Oliva, una emprenedora que es va assessorar a PalmaActiva, ha estat la primera persona que s’ha donat d’alta com a autònoma a l’Ajuntament mitjançant aquest servei. Oliva, que ha posat en marxa la perruqueria Noemi Stylist, ha destacat que per a ella l’experiència de donar-se d’alta per muntar el seu negoci va ser molt positiva, i ha recomanat el servei a totes les persones emprenedores.

Què és?

Un PAE és un Punt d’Atenció a l’Emprenedor concertat amb la Secretaria General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, depenent del Ministeri d’Indústria, Economia i Competitivitat, que ofereix serveis lligats a l’alta d’empreses.

El PAE de PalmaActiva ofereix els següents serveis gratuïts per a les persones que vulguin donar-se d’alta com a autònoms o constituir una societat limitada:
1. Informació general sobre aspectes legals, fiscals, comptables i de Seguretat Social.
2. Informació sobre ajuts i incentius vigents per a la creació d’empreses.
3. Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica CIRCE, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
4. Tramitació del cessament de l’activitat mitjançant el sistema de tramitació telemàtica.

Com funciona?

• PalmaActiva tramitarà telemàticament altes per a:
– Empresaris Individuals (Autònoms)
– societats de responsabilitat limitada (SRL)
– Societats Limitades Nova Empresa (SLNE)
– Societats Limitades de Formació Successiva (SLFS)
• S’ha de demanar cita prèvia omplint un formulari online.
• En 48 hores PalmaActiva contactarà per fixar dia i hora per tramitar l’alta telemàtica al PAE del carrer Socors 22 de Palma.
• El dia de la cita és imprescindible portar la documentació, segons la forma jurídica que es vulgui adoptar.

Adrover ha destacat que aquesta tramitació telemàtica “ofereix agilitat i evita desplaçaments innecessaris”. Adrover ha vist avui de primera mà com funciona aquest punt d’atenció a l’emprenedor juntament amb l’equip directiu de PalmaActiva format per la coordinadora de Turisme, Comerç i Treball Pepa Peláez, la gerent de PalmaActiva Susana Rincón i el director general de Comerç Sergio Gómez.

4 comentaris sobre “PalmaActiva presenta el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.