PalmaActiva organitza la segona jornada de selecció de personal per al touroperador TUI

Avui 160 persones han pogut fer entrevistes de treball amb el departament de Recursos Humans de TUI

PalmaActiva organitza la segona jornada de selecció de personal per al touroperador TUI
PalmaActiva organitza la segona jornada de selecció de personal per al touroperador TUI
Avui ha tingut lloc a PalmaActiva la segona jornada de selecció de personal que organitza l’Agència de Desenvolupament Local per a l’operador turístic alemany TUI –la primera va tenir lloc dijous passat i hi van assistir 113 persones–. Avui han assistit a les entrevistes 160 persones –94 pel dematí i 66 per la tarda–. En total, gràcies a aquestes jornades de selecció, 273 persones han pogut fer entrevistes de feina amb el personal de Recursos Humans de TUI.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans que busquen candidats per a cobrir les seves vacants.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “aquest servei que dóna PalmaActiva és molt útil per a Palma, amb aquestes entrevistes possibilitem que els ciutadans puguin accedir a treballs a Palma, en aquest cas TUI ofereix gairebé un centenar de llocs de feina”.

El touroperador TUI busca candidats que a més d’anglès parlin alguns del següents idiomes: castellà, alemany, suec, noruec, danès, finlandès, francès, holandès i polonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.