PalmaActiva organitza la taula d’experiències “Elles emprenen” amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Serà on line dimarts 16 de març a les 16 hores i les participants explicaran la seva experiència com a emprenedores

 

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, PalmaActiva organitza una taula d’experiències amb la intervenció de dones emprenedores de diferents àmbits empresarials que compartiran, d’una manera dinàmica i participativa, les seves experiències. L’activitat serà on line dimarts 16 de març a les 16 hores.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que a més d’aquesta taula rodona, PalmaActiva també ha programat per a aquesta setmana 2 tallers específics relacionats amb la dona i temes laborals, com el que ha tingut avui a PalmaActiva. A l’activitat d’avui, conduïda per la psicòloga i coach Lola Romillo, s’han repassat les competències d’intel·ligència emocional que poden ajudar en el dia a dia laboral i en la recerca de feina.

Romero explica que “un any més des de PalmaActiva organitzam activitats centrades en el tema de dona treballadora, les nostres dades ens confirmen que la dona té més problemes per accedir al mercat laboral: el 60 % de les persones inscrites en la nostra agència de col·locació i el 58 % de les que reben orientació laboral són dones”.

A l’activitat on line “Elles emprenen” destacades emprenedores de Mallorca parlaran sobre la seva experiència en el món empresarial. La periodista i empresària Virginia Galiano de Vivirdelcuento Comunicació serà la moderadora de la xerrada.

Les participants són:

  • Pilar Oliver, enòloga i gerent de Bodegues Miquel Oliver.
  • Carme Verdaguer, fundadora de Pep Lemon.
  • Pepa Ramon i Lourdes Erroz, sòcies de la companyia Estudi Zero Teatre .
  • Cecilia Meireles i Cayetana M. Zorita, propietàries de Botons (perruqueria, estètica, tenda i cafè).
  • Virgínia Moll, CEO de l’agència de comunicació La Indiscreta.

Inscripció obligatòria a https://web.palmaactiva.com/dia-internacional-de-la-dona-a-palmaactiva/