PalmaActiva ofereix una setantena de cursos de formació durant l’últim quadrimestre de l’any

Es poden consultar a https://bit.ly/2YwIj2Y

PalmaActiva oferirà 68 accions formatives els propers mesos, el que suposa oferir més de 2.000 hores de formació. Creació i gestió d’empreses; noves tecnologies, idiomes, competències transversals, nàutica, comerç, hoteleria i turisme són algunes de les branques en les quals PalmaActiva ofereix formació per a l’ocupació. La formació que ofereix PalmaActiva és de diversa durada –entre 2 i 120 hores– i es dirigeix a diferents col·lectius –persones en recerca de  feina, treballadors/es en actiu, persones emprenedores…–.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “amb aquests cursos volem cobrir les necessitats formatives de les persones que resideixen a Palma perquè puguin millorar la seva posició davant del mercat laboral”.

El regidor recomana anar mirant el lloc web de PalmaActiva i seguir les seves xarxes socials per poder inscriure’s en les acciones formatives que els interessin, “ja que els cursos tenen molta demanda i les places s’omplen ràpid”.

Els criteris de selecció es fan en base al qüestionari d’inscripció (s’aconsella donar la màxima informació) i es prioritza estar empadronat a Palma; també es té en compte l’ordre de preinscripció al curs.

A l’exercici 2020 PalmaActiva va realitzar 196 accions formatives  (de les quals 125 foren presencials i 71 en línia). L’any passat PalmaActiva va ajudar a formar-se 3.506 persones, de les quals 2.342 eren dones (67 %) i 1.164 homes (33 %). Romero destaca que el grau de satisfacció entre els alumnes va ser de 9,2 sobre 10.

 

Més informació: https://web.palmaactiva.com/cursos-de-formacion/