PalmaActiva llança una campanya de 25.000 vals de compra

Els establiments comercials poden adherir-se a partir de dilluns mitjançant la web de la seu electrònica de PalmaActiva

 

PalmaActiva  posa en marxa una campanya de 25.000 vals, que estaran disponibles el mes de novembre. L’Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva, obre aquesta convocatòria de dinamització comercial, que té un pressupost de 500.000 euros.

Les bases de la campanya s’han publicat avui al BOIB. Els establiments comercials que es vulguin adherir, poder fer-ho entre l’11 i el 31 d’octubre a la pàgina web de PalmaActiva (https://palmaactiva.sedelectronica.es).

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, anima els comerciants a sumar-se a la campanya per donar suport al teixit comercial, de Palma, “és una iniciativa beneficiosa tant per a les persones que obtindran un estalvi significatiu com per als comerços que veuran com es reactiva el consum”.

Romero explica que es poden adherir a la campanya tots els comerços del municipi, incloent establiments dels mercats municipals, del mercats municipals no permanents i galeries comercials.

Els vals que es posaran en marxa des de l’Ajuntament i PalmaActiva tindran un valor de 20 euros i per poder-los emprar, s’ha de fer una compra mínima de 35 euros.

El ciutadà, resident o visitant, major d’edat, es podrà descarregar fins a un màxim de 6 vals d’un valor de 20 euros per bescanviar a els comerços adherits. Cada val serveix per a una compra mínima de35 euros.

Es poden emprar tant de vals com es vulgui per a una mateixa compra sempre respectant la regla d’un val per compra mínima de 35€ (així 2 vals per compra mínima de 70€, 3 vals per 105€, etc.)

Els vals, una vegada adquirits a la web, tenen una validesa màxima de 10 dies.

En el moment de la compra, s’han de presentar els vals a l’establiment comercial perquè el comerç els pugui validar en el moment de pagar la compra. Prèviament, l’establiment comercial s’haurà adherit a la campanya mitjançant una plataforma específica.

La campanya estarà vigent fins a l’exhauriment dels vals –i com a màxim fins al dia 30 de novembre–.