PalmaActiva ja ha abonat als comerços els 500.000 euros dels vals de descompte

Rodrigo Romero: “La implicació de tot el nostre personal ha aconseguit que els comerciants cobrin un mes abans del previst”

PalmaActiva ha abonat avui 29 de desembre els 500.000 euros de la campanya de vals per a la dinamització comercial de Palma. Amb aquesta iniciativa, el passat 2 de novembre es varen posar a l’abast de la ciutadania 25.000 vals de descompte per reactivar el sector comercial de Palma. Aquests vals es van poder bescanviar durant el mes de novembre a més de 180 establiments de tot el municipi.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “el personal de PalmaActiva ha fet un gran esforç per validar els 25.000 tiquets el més prest possible, així hem aconseguit que els comerços puguin cobrar just un mes després d’acabar la campanya, ens van comprometre amb els comerciants a cobrar durant el mes de gener i hem aconseguit fer els abonaments aquesta setmana  per intentar ajudar-los el màxim possible”.

La inversió directa generada per aquests vals ha estat de més de dos milions d’euros. “Els vals van fer que tant el centre de la ciutat com els barris estiguessin plens de gent fent compres, fins i tot dissabte horabaixa”, destaca Romero. Segons ha explicat el regidor, “tot i que la campanya ha generat aquesta despesa de més de dos milions d’euros, aquesta xifra és en realitat molt major, ja que la gent que va emprar els vals va aprofitar per fer compres a altres comerços i també va anar a bars i restaurants”.

Romero afegeix que des de l’Ajuntament ja s’ha aprovat que al pressupost de l’any 2022 hi hagi una partida dedicada a una campanya similar. “Properament seurem amb els comerciants per planificar iniciatives semblants, ja que aquesta ha tingut una acollida molt positiva tant per part dels comerços com de la ciutadania”, diu Romero.

Des de l’àrea de Comerç de PalmaActiva s’apunta que molts comerciants coincideixen en què gràcies a aquesta campanya han fet molts clients nous, que els han conegut a través del mapa de la web i dels llistats de comerços adherits.