PalmaActiva i SECOT continuaran col·laborant en temes de mentorització

PalmaActiva i SECOT (Voluntariat Sènior per a la Cooperació Empresarial) han acordat continuar amb l’acord mitjançant el qual col·laboren en temes d’emprenedoria.

D’esquerra a dreta: Miquel Àngel Capó, coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació; Bernadí Seguí, membre de SECOT; Susana Rincón, gerent de PalmaActiva; Ricardo Moreno, president de SECOT; i Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació.
PalmaActiva i SECOT (Voluntariat Sènior per a la Cooperació Empresarial) han acordat continuar amb l’acord mitjançant el qual col·laboren en temes d’emprenedoria. Gràcies a un conveni signat fa dos anys, PalmaActiva i SECOT col·laboren en el programa de Mentors de l’Ajuntament de Palma, que ajuda a persones que estan iniciant la seva activitat empresarial.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “hem avaluat com s’està desenvolupant el conveni que vam signar fa dos anys i com s’està duint a terme de manera satisfactòria hem acordat continuar treballant en la mateixa línea”. Romero explica que per millorar les condicions en les quals es desenvolupen les relacions de mentorització, PalmaActiva habilitarà uns espais específics per a les reunions.

Actualment, PalmaActiva té 32 mentors i té oberts 7 processos de mentorització. PalmaActiva va iniciar a finals de 2014 aquesta xarxa de mentors per ajudar als emprenedors de Ciutat.

Segons Ricardo Moreno, presidente de SECOT, “és un honor poder seguir col·laborant amb PalmaActiva ajudant a les persones emprenedores, es tracta d’un teixit empresarial clau per al futur de l’economia de les nostres illes”. La delegació de SECOT en Balears va ser creada el 2014 i agrupa a professionals de tots els sectors que han finalitzat la seva dedicació professional i desitgen aportar la seva experiència en règim de voluntariat a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.