PalmaActiva edita un llibre amb els establiments emblemàtics de Palma

S’han editat 200 exemplars, que es lliuraran entre els establiments emblemàtics, les entitats i membres de la comissió tècnica, els membres del Consell Municipal de Comerç, patronals de comerç, etc.

PalmaActiva edita un llibre amb els establiments emblemàtics de Palma
PalmaActiva edita un llibre amb els establiments emblemàtics de Palma
PalmaActiva ha editat un llibre que recull les fitxes dels 78 comerços que conformaren el catàleg establiments d’emblemàtics de 2018. “Aquest llibre té com a objectiu presentar el primer catàleg d’establiments emblemàtics de l’Ajuntament de Palma, un document viu i en constant revisió, un treball pioner i sense antecedents”, ressalta Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball.

Els 200 exemplars editats es lliuraran durant el mes de maig als establiments emblemàtics, a les entitats i membres de la comissió tècnica, als membres del Consell Municipal de Comerç, a les patronals de comerç, etc.

“El rerefons d’aquesta iniciativa és la defensa, la promoció i la cura d’un model de ciutat, de relacions socials, d’estil de vida que pren com a referència el format del comerç tradicional i d’altres activitats que es desenvolupen de manera paral·lela o complementària, els trets diferencials del qual són el tracte directe, el detall, la proximitat, el coneixement… en definitiva l’experiència de compra i de servei”, explica la regidora de Comerç. Al pròleg del llibre, l’edil de Comerç afegeix: “Aquests establiments que s’hi inclouen, lluny de ser un simple record del passat, són una realitat; n’hi ha que disposen de relleu generacional; d’altres s’han marcat fites a l’àmbit de la innovació i les noves tecnologies”.

“Per garantir la continuïtat dels negocis s’han de tenir presents no tan sols les decisions estratègiques empresarials sinó també les decisions diàries de la ciutadania relacionades amb l’acte de la compra, petits gestos que sumats contribuiran a mantenir una ciutat amb personalitat, diferenciada, viva, rica en experiències i més humana”, assegura Joana Maria Adrover.

Des de la regidoria de Comerç s’ha volgut donar les gràcies a totes les entitats i àrees municipals que de manera compromesa i desinteressada van ajudar a fer possible aquest primer catàleg i que participen a mantenir viva la revisió d’aquest tot enriquint-lo amb noves propostes de candidatures. El ple de l’Ajuntament del passat 28 de març va aprovar el catàleg d’aquest any, que ha quedat conformat per 90 establiments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.