PalmaActiva contracta 73 persones mitjançant el programa SOIB Visibles 2018

PalmaActiva contracta 73 persones mitjançant el programa SOIB Visibles 2018
PalmaActiva contracta 73 persones mitjançant el programa SOIB Visibles 2018

Palma, 16 de juliol de 2018.- El batle de Palma Antoni Noguera, la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i el director general d’ocupació i economia Llorenç Pou, han donat avui la benvinguda oficial a les persones treballadores del projecte d’inserció laboral SOIB Visibles 2018. Mitjançant aquest programa, aquestes persones faran feina a diferents àrees municipals. Aquest programa està finançat amb fons del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. En aquesta ocasió, SOIB Visibles és divideix en dos fases: la primera es desenvoluparà entre el 13 de juliol de 2018 i el 12 de gener de 2019 i suposarà la contractació de 41 persones. A la segona fase es contractaran 32 persones que faran feina a l’Ajuntament entre el 13 de gener i el 12 de juliol de 2019. El pressupost total d’aquest programa és de 853.207,40 euros, dels quals 740.621,88 euros són a càrrec del SOIB i 112.585,52 euros a càrrec de PalmaActiva.

Durant la benvinguda, Antoni Noguera, batle de Palma, ha agraït a la conselleria de Treball i a PalmaActiva la seva feina perquè aquest projecte sigui possible. “Gràcies a aquest programa, tornau a tenir una nova oportunitat; Palma i aquest Ajuntament volen ser una ciutat d’oportunitats”, ha afirmat Noguera.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha destacat que des de PalmaActiva es fa feina “per a les persones que més ho necessiten”. La regidora també ha reconegut la feina desenvolupada pel personal de PalmaActiva i per totes les àrees implicades. La presidenta de PalmaActiva ha destacat, que des del començament de la legislatura, i gràcies als programes d’inserció laboral del SOIB, l’Ajuntament ha donat una oportunitat laboral a més de 500 persones contractades directament.

Per la seva part, el director general d’Ocupació i Economia de la Conselleria de Treball, Llorenç Pou,  ha destacat del programa “la importància de la recuperació de rutines de feina que serveixen tan per a nivel professional com personal, que suposa un empoderament i una millora d’autorestima”.

Les 73 persones contractades faran feina de peó de manteniment (24), auxiliar informador/a (14), auxiliar administratiu/va (10), peó de jardineria (8), peó pintor (7); oficial/a de manteniment (3), oficial/a pintor (3), oficial/a de jardineria (2) i administratiu/va (2).

Aquests nous treballadors de l’Ajuntament faran feina en les següents àrees: Funció Pública (14), Infraestructures (10), Cultura (10), Ecologia, Agricultura i Benestar Animal (8); IME (6); Mobilitat (6); Policia (5), PalmaActiva (6), Urbanisme (4) i Serveis Socials (4).

Netejar l’espai exterior i interior de l’antiga presó; realitzar treballs de pintura i paleta a camps de futbol, pistes esportives i pavellons de l’IME; informar sobre la tinença d’animals; treballar en la millora del Centre Sanitari de Protecció Animal (Son Reus), realitzar tasques de manteniment de diferents instal·lacions de la Policia Local; ajudar en la conservació i manteniment dels espais verds de Son Quint, Polígon de Llevant i del Conservatori Municipal; fer campanyes d’informació de l’ordenança municipal d’ocupació de via pública… són algunes de les tasques que es desenvoluparan gràcies a SOIB Visibles 2018.

2 comentaris sobre “PalmaActiva contracta 73 persones mitjançant el programa SOIB Visibles 2018

 1. Yo quisiera formar parte de la segunda para enero 2019
  Soy instalador eléctrico grado medio .Estoy en paro hace dos años y tengo 55 años que puedo hacer para apuntarme,
  Hace dos años ya trabaje en la policía municipal de mantenimiento con palma activa.me lo podéis comunicar por favor en

  Tomó electricistas gmail.con
  Gracias por atenderme

  1. Hola Bartolomé. Para apuntarte debes hacerlo a través de tu oficina del SOIB que es el organismo que financia estos proyectos. Te remitiremos esta respuesta también al email que nos indicas. Un saludo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.