PalmaActiva celebra el seu 20 Aniversari

PalmaActiva, Agència de Desenvolupament Local de Palma, es va crear l’any 1998. En aquests 20 anys ha donat suport a les persones en recerca de feina i als emprenedors, comerços i empreses de Ciutat.

El passat mes d’octubre PalmaActiva va complir 20 anys d’activitat en el si de l’Ajuntament de Palma. En aquest temps, PalmaActiva s’ha consolidat com un referent en temes d’ocupació, formació, creació d’empreses i suport al comerç i al teixit empresarial de la ciutat.

Al llarg d’aquests 20 anys PalmaActiva ha ajudat a que més de 10.000 persones trobin feina a Palma i més de 12.000 emprenedors hagin rebut la nostra formació, assessorament i suport per intentar fer realitat els seus somnis.
D’aquesta manera, hem format part del procés de creació de més de 2.000 empreses i comerços a la nostra ciutat.

Pels nostres serveis d’orientació laboral i formació han passat més de 100.000 persones i hem invertit en el futur de Palma oferint prop de 300.000 hores de formació.

Per a nosaltres és un orgull seguir en actiu, amb més ganes que mai i sense perdre mai de vista el nostre objectiu: impulsar una economia que generi ocupació estable i de qualitat, promovent la capacitació laboral i empresarial a Palma.

En definitiva, seguir contribuint amb la nostra acció a millorar aquesta meravellosa ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.