Palma Film Office va tramitar l’any passat 209 rodatges

Aquesta oficina municipal promociona Palma com a localització de projectes audiovisuals.

Palma Film Office va tramitar l’any passat 209 rodatges
Palma Film Office va tramitar l’any passat 209 rodatges
Palma Film Office, el servei públic municipal que té la missió de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma, va gestionar durant l’any passat 209 rodatges.

El tipus de producció audiovisual per al qual hi va haver més peticions va ser fotografia (83); seguit de reportatges, documentals i videoclips (66), anuncis de publicitat (54); i cinema -curtmetratges i llargmetratges- (6).

Algunes de les marques que varen seleccionar Palma per rodar van ser per exemple Amazon, Decathlon, Mercedes, Trivago, Aldi, Adidas, Mango, Hundai, Toyota, McDonald’s, Rolex, Thomas Cook, Polaroid, Samsung…

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, des de PalmaActiva i des de l’Ajuntament es continuarà donant tot el suport possible a la Palma Film Office per “la riquesa que genera per a Palma”. La regidora també ha assenyalat que aquest any s’ha notat un notable augment de les consultes que es fan per rodar a Palma: “A més de realitzar els tràmits per a aquests 209 rodatges, el personal tècnic de PalmaActiva també va realitzar gestions per a 72 projectes audiovisuals”.

ANY 2018 2017 2016 2015
RODATGES 209 217 171 151

Promoció de Palma

Palma Film Office, que depèn de la regidoria de Turisme, Comerç i Treball, té la missió de promocionar la ciutat de Palma com a localització de produccions i de fomentar la indústria audiovisual tant a Ciutat com a la seva zona d’influència. Palma Film Office facilita al màxim la labor de les productores cinematogràfiques i televisives en la localització dels escenaris i gestiona la tramitació dels procediments administratius associats als rodatges. Palma Film Office realitza aquesta tasca en coordinació amb totes les administracions públiques involucrades en la concessió de permisos, tant a nivell local com regional i nacional, de forma que simplifica enormement les gestions burocràtiques que les productores han de desenvolupar.

Més info: http://web.palmaactiva.com/pfo/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.