Palma Film Office ha gestionat 142 rodatges durant el primer semestre de 2018

Palma Film Office, el servei públic municipal que té la missió de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i d’agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma, va gestionar durant el primer semestre d’aquest any 142 rodatges.

El tipus de producció audiovisual per al qual hi va haver més peticions va ser fotografia (63); seguit d’anuncis de publicitat (40); documentals, programes de televisió i videoclips (38) i curts i llargmetratges (1).

Algunes de les marques que varen seleccionar Palma per rodar els seus espots publicitaris el primer semestre de 2018 van ser Amazon, Decathlon, Mercedes, Trivago, Aldi, Adidas, Mango…

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, des de PalmaActiva i des de l’Ajuntament es continuarà donant tot el suport possible a la Palma Film Office per “la riquesa que genera per a Palma”. La regidora destaca que el els primers sis mesos d’enguany els rodatges s’han incrementat de manera notable: “Hem passat dels 102 rodatges del primer semestre de 2017 als 142 que d’aquest semestre”.

PROMOCIÓ DE PALMA

Palma Film Office, que depèn de la regidoria de Turisme, Comerç i Treball, té la missió de promocionar la ciutat de Palma com a localització de produccions i de fomentar la indústria audiovisual tant a Palma com a la seva zona d’influència.

Palma Film Office facilita al màxim la labor de les productores cinematogràfiques i televisives en la localització dels escenaris i gestiona la tramitació dels procediments administratius associats als rodatges. Palma Film Office realitza aquesta tasca en coordinació amb totes les administracions públiques involucrades en la concessió de permisos, tant a nivell local com regional i nacional, de forma que simplifica enormement les gestions burocràtiques que les productores han de desenvolupar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.