Palma Film Office dona suport al rodatge de la tercera temporada de The Mallorca Files a Palma

Aquesta oficina municipal promociona Palma com a localització de projectes audiovisuals

 

Personal tècnic de PalmaActiva ha visitat avui el rodatge de la tercera temporada de “The Mallorca Files”. Aquesta sèrie de la BBC One s’està rodant a Palma i Mallorca des del passat mes de març; les dues primeres temporades s’han emès a més de 60 països. Des de Palma Film Office s’ha col·laborat amb les gestions i permisos necessaris perquè aquest projecte es pogués desenvolupar a Palma.

Palma Film Office, que depèn de PalmaActiva, té la missió de promocionar la ciutat de Palma com a localització de produccions i de fomentar la indústria audiovisual tant a Ciutat com a la seva zona d’influència.

Palma Film Office facilita al màxim la labor de les productores cinematogràfiques i televisives en la localització dels escenaris i gestiona la tramitació dels procediments administratius associats als rodatges. Palma Film Office realitza aquesta tasca en coordinació amb totes les administracions públiques involucrades en la concessió de permisos, tant a nivell local com regional i nacional, de forma que simplifica enormement les gestions burocràtiques que les productores han de desenvolupar.

PROMOCIÓ DE PALMA.- Des de l’any 2007 PalmaActiva gestiona Palma Film Office, un servei públic municipal que té com a missió principal la de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma.

Palma Film Office ofereix:

  • Cercar localitzacions, serveis professionals, allotjament, logística i serveis complementaris.
  • Facilita els tràmits municipals per a l’obtenció de permisos.
  • Ofereix suport institucional al sector audiovisual i realitza activitats de promoció de la ciutat com a seu de produccions audiovisuals.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/pfo/