Nova edició de la fira d’estocs de PIMECO

Gràcies a aquesta iniciativa, que promou aquesta associació empresarial i a la qual dóna suport PalmaActiva, el comerç pot sortir al carrer per vendre els seus productes de fi de temporada.


PalmaActiva torna a donar suport a la fira d’estocs que organitza aquests dies PIMECO (Associació Empresarial del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca). Gràcies a aquesta iniciativa, que té llocs els dies 12,13 i 14 de setembre, els comerços poden vendre els seus productes de fi de temporada. Aquesta fira d’estocs té lloc per tota la ciutat, havent parades per exemple als carrers Sindicat, Geranis, Oms, Baró Santa Maria del Sepulcre, camí de la Vileta i a l’avinguda Alexandre Rosselló.

“L’àrea de Comerç de PalmaActiva s’encarrega de la tramitació dels permisos i d’obtenir els informe d’altres àrees municipals”, explica Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació. Romero afegeix que el suport al comerç de proximitat serà un dels principals eixos de la seva regidoria.

Durant la fira, els establiments tenen l’ocasió de vendre productes i mercaderies, amb la qual cosa poden donar sortida a tot allò que no s’hagi venut durant la temporada. Així, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant. Els establiments inscrits per poder muntar una parada al carrer, ho poden fer tot just al davant de la façana del seu local i mantenint la homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Segons PIMECO, “la iniciativa ofereix tant a residents com a turistes un motiu més per al passeig i goig de Palma en totes les seves vessants, i una aproximació al atractiu dels establiments urbans de la nostra ciutat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.