L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba a l’estació intermodal

La mostra vol conscienciar la ciutadania envers els valors d’aquests establiments.

L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba a l’estació intermodal
L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba a l’estació intermodal
L’exposició del catàleg d’Establiments Emblemàtics de Palma s’ha traslladat aquesta setmana a l’estació intermodal reprenent la iniciativa d’apropar aquest patrimoni de Ciutat al màxim nombre de ciutadans.

L’exposició té 12 panells (24 cares) que recullen imatges dels 78 establiments del catàleg d’establiments emblemàtics de l’Ajuntament de Palma –de cada local s’hi inclou una fotografia actual, acompanyada d’un peu d’imatge on apareix el nom de l’establiment, la seva direcció i el tipus d’activitat que desenvolupa–.

Aquesta és una mostra amb vocació itinerant i que s’ha ubicat des del mes de juny a diferents indrets i barriades de la ciutat.

Joana M. Adrover, regidora de l’àrea de Comerç, Turisme i Treball, ha volgut agrair al Consorci de Transports del Govern Balear i al director general de Mobilitat del Govern i vicepresident del consell d’administració del Consorci, Jaume Mateu, la seva col·laboració perquè l’exposició es situï a l’estació, “un lloc on miler de ciutadans podran conèixer un poc millor aquests establiments, patrimoni de la nostra ciutat”. Durant desembre i gener la mostra es podrà veure a la zona d’accés dels autobusos, i durant el mes de febrer l’exposició es traslladarà a la zona del Metro.

Adrover afegeix que amb aquesta exposició, “volem que tant els residents com els turistes puguin identificar aquests establiments, que els coneguin, que sàpiguen on són i deixar palès que mitjançant el nostre comportament tenim l’opció de contribuir a preservar els locals que doten de personalitat i de trets diferenciadors la nostra ciutat”.

Aquesta exposició forma part d’una sèrie de mesures de promoció i suport als establiments emblemàtics de Palma, como són subvencions destinades a aquests establiments, bosses de compra reutilitzables amb la seva imatge, visibilitat als busos de la EMT i bus turístic, planells de parades de l’EMT, plànols de situació de tot el catàleg, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.