La regidora d’Economia i Comerç inicia la seva ronda de contactes amb entitats que representen els sectors productius

Lupe Ferrer ha mantingut reunions amb els portaveus d’Acotur i Aviba

 

La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, ha iniciat aquesta setmana la ronda de contactes que el departament anirà mantenint, en dates successives, amb les organitzacions i entitats que integren el teixit associatiu dels diversos sectors productius de Palma.

Per una banda, acompanyada del director general d’Autònoms, Juan Antonio Tormo, la regidora s’ha reunit amb representants de l’associació Acotur. La trobada ha tengut lloc a la seu d’aquesta entitat.

Per part d’Acotur, han estat presents a la reunió el seu president, José Tirado, i els empresaris Isidoro de Miguel i Víctor Fernández.

Igualment, Lupe Ferrer i Juan Antonio Tormo, en aquest cas juntament amb el director general de Comerç, Toni Fuster, han mantingut una trobada amb l’Agrupació Empresarial d’Agències de Viatges de Balears (Aviba), on han participat el president d’aquesta organització, Pedro Fiol, i la responsable executiva, Pilar Pujol.

Al llarg de totes dues reunions, la regidora ha expressat als seus interlocutors la plena disponibilitat de la seva àrea, i de l’Ajuntament de Palma en el seu conjunt, a l’hora d’escoltar i atendre les necessitats de les entitats i dels diversos sectors econòmics.

En propers dies, Lupe Ferrer i el seu equip duran a terme noves reunions amb altres associacions de comerciants i empresaris que desenvolupen la seva tasca de representació a Palma.