La Palma Film Office estrena nova web

Una web més visual, senzilla i adaptada als nous dispositius

Palma, 6 de juliol.- La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón, han presentat avui la nova web de la Palma Film Office: www.Palmafilmoffice.es.

 Cinc fotomuntatges espectaculars, ambientats a diferents indrets de Palma i convertits en escenaris de pel·lícula, donen la benvinguda a tots els visitants de la nova web de la Palma Film Office; una web més visual i adaptada als nous dispositius mòbils.

Palmafilmoffice.es, amb un disseny més pràctic i funcional, i amb una navegació més senzilla, facilita a les productores i agències, i a tots els interessats, la recerca d’informació i d’imatges sobre localitzacions de Palma.

Unes de les novetats a destacar són, per una banda, l’apartat “Localitzacions”, dividit en sis categories: ciutat, arquitectura, interiors, costa, entorn rural i industrial. Prop de cent fotografies de gran qualitat, sobre diferents temàtiques i zones de ciutat.

Per altra banda, l’apartat de “Festivals”, amb informació dels diferents festivals cinematogràfics que es duran a terme en el pròxims mesos a Palma. De tots els esdeveniments, la regidora ha volgut destacar la pròxima convocatòria dels III Premis Audiovisuals Palma Film Office, dirigits a promocionar la indústria local i a la difusió de les localitzacions de Palma i el foment dels rodatges a la nostra ciutat. Les bases de participació s’aprovaran el setembre.

Adrover ha valorat molt positivament aquesta renovació que “era un dels objectius marcats al Pla Estratègic 2015-2019 de PalmaActiva”, i ha senyalat que amb aquesta nova web “la Palma Film Office compta amb una eina importantíssima per recolzar i potenciar el sector audiovisual; un sector estratègic pel desenvolupament econòmic, empresarial i de l’activitat productiva de la nostra ciutat”.

Des de l’any 2007 PalmaActiva gestiona la Palma Film Office; un servei públic municipal que té com a missió principal la de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma.

La Palma Film Office ofereix:

  • Cercar localitzacions, serveis professionals, allotjament, logística i serveis complementaris.
  • Facilita els tràmits municipals per a l’obtenció de permisos.
  • Ofereix suport institucional al sector audiovisual i realitza activitats de promoció de la ciutat com a seu de produccions audiovisuals.
DADES ECONÒMIQUES PUBLICITAT 2014 2016
Inversió directe generada a Palma

1.596.650 €

2.238.565 €

Total persones contractades 1014 1677
Total professionals locals 890 1194

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.