Jornades de transformació digital al comerç de proximitat

6 de novembre de 10 a 14h i de 15 a 17h | Seu de PalmaActiva (c. Socors 22)

Entendre el canvi sociològic en la manera de consumir productes i serveis i que el comerç de proximitat ha de modificar les estratègies per adaptar-se als nous estils de vida i els valors del nou consumidor.

Sessió de matí (10-14 h)

Ponència a càrrec de Lluís Serra

Ponència impartida per Lluís Serra, assessor, formador i provocador digital; CEO i fundador de Lluís Serra Training Group i One Step Ahead. Ofereix les pautes perquè els comerços i els petits emprenedors captin les tendències i les oportunitats d’un sector en constant canvi com és el comerç electrònic.

Objectius de la ponència: transmetre la importància d’entendre que el moment que vivim representa un canvi sociològic en la manera de consumir productes i serveis i que el comerç de proximitat o tradicional ha de modificar les estratègies per a adaptar-se als nous estils de vida i als valors del nou consumidor.

Programa:
1. Introducció – Inici del projecte.
2. eCommerce: el pas de la venda local a la venda global.
3. Retail: botigues físiques connectades al món digital.
4. Multicanalitat: estratègies offline i online.
5. Emprendre en l’economia digital: cap a on mira el món.
6. Conclusions i torn de preguntes.

Sessió d’horabaixa (15-17 h)

Taula rodona a càrrec de Juanjo Buendía

Experiències en la digitalització del comerç local: posada en comú de diferents comerciants en la digitalització del seus negocis, amb una metodologia dinàmica, pràctica i participativa.

Juanjo Buendía és Llicenciat en Periodisme i Publicitat. Actualment és formador i consultor de Màrqueting Digital en empreses públiques i privades. A PalmaActiva ha dut a terme la formació i l’acompanyament del projecte pilot d’Innovació digital. Compagina el seu perfil docent treballant com a director a l’agència ACoPuO i organitzant esdeveniments com la Fira d’Internet. A més, és el productor i el coordinador del programa de ràdio La Hora Internet.

 

Inscripcions