Jornada de selecció STARBUCKS

Treballar en Starbucks és diferent de qualsevol altra ocupació. Aquí, cada dia crearàs experiències per als nostres clients. Construïm relacions amb amabilitat i respecte. Et convertiràs en una persona de referència per als nostres clients. I per descomptat, gaudiràs molt el dia a dia.

Si vols treballar amb nosaltres, preinsciu-te a la Jornada de Selecció de STARBUCKS, que tindrà lloc el pròxim dia 13 de juny a PalmaActiva.

BARISTA

Funcions:
-Treballar en equip promovent un ambient de cooperació.
-Complir amb els estàndards de satisfacció del client i de qualitat.
-Complir amb els procediments operatius establerts per la marca mitjançant l’ús eficient dels recursos del negoci i un correcte manteniment de les instal·lacions i equipaments.
-Garantir la satisfacció i fidelització del client, superant les seves expectatives i aconseguint l’excel·lència en el servei.
-Incrementar les vendes maximitzant les accions comercials i campanyes de màrqueting durant el torn.

Requisits:
-Nivell d’estudis mínims finalitzats: ESO
-Valorable coneixements d’anglès i/o alemany.

Pròximament obrirem dues noves botigues a l’illa: Aeroport i Porto Pi. Però també comptem amb vacants en les nostres altres botigues: Cort, Momentum Plaza Magaluf, Mallorca Fashion Outlet y Fan Mallorca Shopping.

Condicions: disposem de 2 tipus de vacants: de més de 30 hores setmanals (disponibilitat per a prestar serveis de dilluns a diumenge amb els descansos establerts en la legislació vigent) o de més de 18 hores setmanals (disponibilitat per a prestar serveis de dijous a diumenge). Per a tots dos casos, hi ha possibilitat de realitzar ampliacions temporals de jornada i d’hores. Les contractacions poden ser tant indefinides com temporals. El salari és segons el V Conveni d’Empresa Grup Vips i I Conveni Sectorial de Marques Restauració.

IMPORTANT: PER PARTICIPAR CAL FER UNA PREINSCRIPCIÓ I SI COMPLEIXES AMB ELS REQUISITS ET CONVOCAREM A LA JORNADA.