Jornada de selecció WHSmith

Si vols treballar com a assistent/a de vendes i/o supervisor/ora de tenda i compleixes amb el/s perfil/s que a continuació descrivim, preinscriu-te a la jornada de selecció de WHSmith ubicat a l’Aeroport de Palma, que tindrà lloc el proper dia 18 de juny a PalmaActiva (c. del Socors, 22).

Assistent/a de vendes

Funcions:
-Atenció al client.
-Venda activa.
-Cobrament en TPV.
-Reposició de productes.

Requisits:
-Imprescindible coneixements bàsics d’anglès.
-Imprescindible experiència mínima de 6 mesos en atenció al client/vendes.

Condicions: contracte fix discontinu, jornada completa, torns rotatius de matí, tarda i nit de dilluns a diumenge amb dos dies de descans a la setmana. Salari de 15.876 euros bruts anuals (conveni col·lectiu nacional del cicle de comerç del paper i arts gràfiques).

Observacions:incentiu d’estiu de juny a setembre de 1€ per hora treballada, compensació horari nocturn i festius anuals, pàrquing gratuït.

Supervisor/ora de tenda

Funcions:
-Motivar i capacitar l’equip per assolir els objectius individuals i de botiga.
-Donar suport al rendiment del personal.
-Supervisar l’operativa diària de botiga: assegurar que la botiga compleix els estàndards de preus i promocions, legislació, salut i seguretat.
-Donar suport al Store Manager.

Requisits:
-Valorable formació de Batxiller/Formació Professional.
-Imprescindible coneixements d’anglès mitjà.
-Imprescindible experiència mínima de 24 mesos com a encarregat/ada de torn i gestió d’equips.

Condicions: contracte fix discontinu, jornada completa, torns rotatius de matí i tarda de dilluns a diumenge amb dos dies de descans a la setmana. Salari de 20.000 euros bruts anuals (conveni col·lectiu nacional del cicle de comerç del paper i arts gràfiques).

Observacions: incentiu d’estiu de juny a setembre de 1€ per hora treballada, compensació horari nocturn i festius anuals, pàrquing gratuït.

IMPORTANT: PER PARTICIPAR CAL FER UNA PREINSCRIPCIÓ I SI COMPLEIXES AMB ELS REQUISITS ET CONVOCAREM A LA JORNADA.