Els llibres surten al carrer gràcies a PalmaActiva i al Gremi de Llibreters

Cada dijous, des d’avui i fins al 7 d’octubre, entre les 16 i les 21 hores, els comerços adherits a aquesta iniciativa de dinamització comercial poden treure llibres al carrer mitjançant una paradeta

L’Ajuntament facilita aquesta activitat per a donar suport al sector i per a contribuir a la dinamització comercial tant del centre com de les barriades de Palma

Des del 6 de maig d’avui i fins el proper 7 d’octubre, el Gremi de Llibreters i PalmaActiva organitzen l’activitat de dinamització comercial “Llibreries al carrer”. Amb aquesta iniciativa, les llibreries del Gremi de Llibreters adherides a la campanya podran muntar una paradeta a Palma els dijous horabaixa.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç, han visitat  l’establiment Espai Caramulls, que s’ha sumat a la iniciativa. 11 establiments participen de moment a “Llibreries al carrer”, i la iniciativa està oberta perquè nous establiment es puguin adherir. Segons explica l’edil Romero, aquesta activitat se celebra a proposta del Gremi de Llibreters de Mallorca.

Laura Collado, membre de la  junta del Gremi de Llibreters, i propietària de Espai Caramulls, ha explicat que “Llibreries al carrer” és una forma de fomentar la lectura al barri i d’apropar-se als lectors, a la vegada que ha agrait a l’Ajuntament i PalmaActiva el suport la iniciativa.

PalmaActiva, mitjançant la seva àrea de Comerç, facilita els permisos per a realitzar aquesta activitat amb l’objectiu de donar visibilitat als establiments d’aquest gremi i  per contribuir a la dinamització comercial de Palma. Rodrigo Romero ha afirmat durant la visita que “des de PalmaActiva sempre que és possible donam tot el nostre suport a aquestes iniciatives que neixen de les patronals”. Romero també ha incidit en què “el petit comerç és segur, no hi ha aglomeracions i compleix totes les mesures de seguretat, aquesta activitat a més té el plus de què es realitza a l’exterior”.