El Quiosc de PalmaActiva dona suport al festival de cinema documental MajorDocs

PalmaActiva ajuda a promocionar aquest esdeveniment cultural

El Quiosc de PalmaActiva està promocionant aquests dies el festival de cinema documental MajorDocs. El Quiosc, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, s’ha mostrat satisfet de què el Quiosc torni a ser emprat: “Aquest any, a causa de la pandèmia, no s’ha pogut fer servir aquesta instal·lació, ara amb totes les mesures de seguretat, durant dues setmanes des de PalmaActiva i l’Ajuntament donarem suport a aquest esdeveniment cedint aquest espai”.

El festival MajorDocs el promou l’empresa Mosaic Produccions Audiovisuals, una productora independent fundada a Mallorca el 2007. Des del seu naixement, Mosaic s’ha especialitzat en la producció de documentals de creació i cinema d’autor. L’any 2007, Mosaic va guanyar el primer premi del concurs d’idees empresarials Eureka.

MAJORDOCS.- Mallorca acollirà el 2020 el seu primer festival internacional de cinema documental. MajorDocs neix com un espai dedicat a descobrir altres realitats i mirades a través d’una cuidada selecció de documentals de creació.

MajorDocs celebrarà la seva primera edició internacional del 29 de setembre al 3 d’octubre, després d’haver estat ajornat el passat març com a conseqüència de la crisi sanitària.

L’objectiu del festival és convidar a l’espectador a reflexionar, qüestionar-se i debatre sobre cada pel·lícula amb els seus autors en un marc íntim i pròxim. Un total de quatre dies per a veure documentals amb una profunda mirada d’autor en un espai estimulant i relaxat. Cineastes consagrats i nous talents confrontaran davant el públic les seves experiències i processos creatius.

Enguany el festival tindrà un format híbrid, adaptant-se a les mesures de seguretat oficials i donant suport a les recomanacions que limiten desplaçaments i esdeveniments multitudinaris.

Palma continuarà sent la seu física de l’esdeveniment. Les pel·lícules que integren la selecció oficial es projectaran a les sales de CineCiutat. Les jornades professionals s’organitzaran físicament al Centre Cultural Sa Nostra, alhora que es retransmeten en streaming des de la web del festival. Els professionals podran participar de manera online tant a les masterclass i els debats com a la sessió one-to-one amb compradors, productors i distribuïdors.

https://majordocs.org/es/