El centre d’empreses de PalmaActiva ha acollit durant els set primers mesos de l’any 48 empreses

Recentment s’ha afegit a l’oferta el Quiosc de PalmaActiva, situat a la plaça de l’Olivar i on els emprenedors poden mostrar els seus productes i serveis.

El centre d’empreses de PalmaActiva ha acollit durant els set primers mesos de l’any 48 empreses
El centre d’empreses de PalmaActiva ha acollit durant els set primers mesos de l’any 48 empreses
Quaranta-vuit empreses han passat durant els primer set mesos de l’any pel centre d’empreses de PalmaActiva, format per 17 locals, 7 despatxos, un coworking amb 20 llocs de feina i un quiosc. Aquesta xifra suposa que durant els primers set mesos de l’any ja han estat instal·lades al centre d’empreses de PalmaActiva més empreses que durant tot l’any 2016 (44). “Aquest increment es degut a que aquest darrer any hem tingut més empreses al coworking –ara mateix es troba al 80% d’ocupació– i a que hem posat en marxa el Quisc de PalmaActiva, on els emprenedors poden mostrar en un lloc molt cèntric, la plaça de l’Olivar, els seus productes i serveis”, explica Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball.

La presidenta de PalmaActiva afegeix que seguint en la línea dels anys anteriors, “els 17 locals i 7 despatxos que tenim estan ocupats al 100%”. “Vull animar els emprenedors a presentar sol·licituds per poder instal·lar-se als nostres locals i despatxos, la llista d’espera per accedir s’ordena per puntuació i gràcies a la rotació de les empreses estem oferint locals a més del 70% dels projectes que volen venir en un període inferior a 6 mesos”, ha afegit la regidora.

Adrover destaca també que el darrer any s’han introduït millores en la qualitat del servei, “i en l’actualitat més del 90% de les empreses que sol·liciten els serveis del nostre centre d’empreses són convocades per a fer una entrevista en un termini màxim de 3 dies hàbils”.

Centre d’Empreses

El centre d’empreses de PalmaActiva està format per 17 locals a peu pla de carrer, 7 despatxos i un coworking amb 20 llocs de feina.

Principals avantatges del centre d’empreses de PalmaActiva
• Preus competititus
• La seva ubicació, al centre de Palma
• Els despatxos i coworking ofereixen serveis com internet, neteja, climatització…
• Possibilitats de col·laboració i “networking” entre empreses de diferents perfils.
• Les sol·licituds es poden presentar durant tot l’any en una convocatòria permanentment oberta que permet llista d’espera.

Poden formar part del centre d’empreses de PalmaActiva projectes empresarials sobre qualsevol activitat que sigui lícita i que siguin d’economia creativa. Per economia creativa s’entenen les activitats incloses dins un dels següents grups:
a) Economia del coneixement: noves tecnologies, informàtica, programari, videojocs, consultors tecnològics, telecomunicacions, robòtica, investigació i desenvolupament, etc.
b) Indústria cultural:
– Comunicació social: publicitat, màrqueting, editorials, ràdio i televisió, etc.
– Audiovisuals: cinematografia, vídeo i producció, fotografia, música, etc.
– Disseny en general: d’interiors, gràfic, industrial, de moda, etc.
– Activitats tècniques: accessibilitat, sostenibilitat, medi ambient, etc.
– Gestió cultural: oficines tècniques en gestió d’art, entreteniment, festivals de cinema, etc.
c) Altres activitats econòmiques amb algun component significatiu tecnològic, de creativitat, d’innovació o de capital intel·lectual de la seva branca de coneixement.

Més informació: Centre d’empreses PalmaActiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.