El centre CIDE es proclama campió de l’”Escape Room: Missió ocupació” de PalmaActiva

A aquest joc d’escapisme es treballen aspectes claus de la recerca de feina

300 alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults han participat a la primera edició d’aquesta iniciativa d’orientació laboral

 

PalmaActiva ha posat en marxa una innovadora activitat d’orientació laboral: un escape room on es treballen aspectes claus de la recerca de feina. El centre CIDE s’ha proclamat avui campió d’aquesta iniciativa, mentre que el CIFP Juníper Serra ha quedat finalista.

300 alumnes (18 grups de 13 centres) han participat els darrers mesos a aquesta activitat, que s’adreça a cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Susana Rincón, gerent de PalmaActiva, han lliurat avui els guardons als dos equips finalistes –ambdós grups estan formats per alumnat que estudia cicles formatius d’administració–.

Segons Romero, amb aquest joc els alumnes treballen en equip i de manera col·laborativa resolent un enigma: “És una manera de passar una estona divertida jugant mentre s’aprenen competències claus per trobar feina”.

L’objectiu general de l’escape room de PalmaActiva és treballar la informació rellevant del procés de recerca de feina i les competències professionals claus. Això es fa mitjançant el joc lúdic per motivar les persones participants i millorar l’assoliment dels coneixements.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empleo/orientacion-laboral/orientacion-laboral-para-jovenes/