L’Ajuntament reedita un fulletó que dóna suport al comerç local i lluita contra la venda de productes falsificats

  • Aquest material informatiu s’ha dut a terme en consens amb les patronals del comerç.
  • L’imprès s’ha editat en castellà, català, anglès i alemany.

L’Ajuntament reedita un fulletó que dóna suport al comerç local i lluita contra la venda de productes falsificats
L’Ajuntament reedita un fulletó que dóna suport al comerç local i lluita contra la venda de productes falsificats
La regidoria de Turisme, Comerç i Treball ha reeditat un fulletó que dóna suport al petit comerç local i que lluita contra la venda de productes falsificats. L’imprès s’ha editat en castellà, català, anglès i alemany. “L’any passat vam elaborar aquest fulletó conjuntament amb les patronals, des de l’Ajuntament l’acabam de reeditar ja que pensam que és una eina útil de suport al comerç local”, ha afirmat Joana Maria Adrover, regidora de Turisme.

Segons la regidora de Comerç, el fulletó es dirigeix tant a turistes com a residents. El fulletó es lliurarà a les oficines de turisme, recepcions d’hotels, a l’aeroport, port, botigues, etc. i també es repartirà entre els comerços adherits a les patronals del comerç. Per la seva part, la regidora de Seguretat Ciutadana ha destacat que la Policia Local també col·laborarà repartint l’imprès.

Joana Maria Adrover ha afirmat: “És una qüestió complicada d’abordar però cal informar al possible consumidor de què aquesta activitat és perjudicial per a tots. Amb aquesta campanya informam tant de les desavantatges de la venda ambulant il·legal –especialment als turistes–, com de les avantatges del petit comerç local”.

En el fulletó es demana als residents i turistes que no col·laborin amb la venda de productes falsificats, ja que és il·legal. També s’informa que els productes falsificats són un risc per al consumidor i que aquesta activitat contribueix a l’economia submergida i requereix d’autorització municipal.

En aquest imprès editat per l’Ajuntament s’anima també a comprar al comerç local, que ofereix productes originals i de qualitat, genera ocupació i riquesa local, protegeix el comerç emblemàtic i aporta diversitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.