Comença el període d’adhesió per a la campanya de vals de descompte de PalmaActiva

Fins al  28 de setembre els establiments poden registrar-se des de https://web.palmaactiva.com/es/seuelectronica/

 

Ja ha començat el període d’adhesió a la campanya de vals de suport al petit comerç de PalmaActiva. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, anima als establiments comercials de Palma a què s’adhereixin a aquesta iniciativa. L’Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, posa en marxa aquesta campanya de 96.164 vals comercials amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros. És la campanya de vals comercials amb major dotació engegada fins al moment.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació explica que les anteriors edicions de la campanya varen ser un èxit, per això, ha afegit Vilà, “hem planificat aquesta campanya intentant replicar la mecànica de funcionament de l’anterior, però afegint-hi dues novetats: més diners i més epígrafs de negocis per tal que es puguin adherir més establiments”. Amb aquesta darrera mesura, s’espera augmentar els comerços adherits: “D’aquesta manera els vals no només es podran bescanviar per productes, sinó també per serveis, com són tallers mecànics, ortodòncia, perruqueries, fisioterapeutes, etc.”.

Avui s’ha rubricat el conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Mallorca, com ja es va fer a l’anterior edició, per tal que s’encarregui del suport logístic. El regidor Jordi Vilà i el president de la Cambra, Eduardo Soriano, han signat avui l’acord a PalmaActiva.