Bona acollida de les activitats realitzades per dones emprenedores al Quiosc de PalmaActiva

Durant el mes de setembre aquest espai ha estat ocupat per dones emprenedores i empresàries.

Bona acollida de les activitats realitzades per dones emprenedores al Quiosc de PalmaActiva
Bona acollida de les activitats realitzades per dones emprenedores al Quiosc de PalmaActiva
El Quiosc de PalmaActiva ha acollit durant tot el mes de setembre dones emprenedores que han mostrat la seva feina i han realitzat tallers i xerrades. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, acompanyada per l’artista Elisa Braem de La Guilda, per la coach Laura Pubill, per Rosa Munar de l’estudi d’arquitectura Munar y Salmones, per Laia Bellver i Alejandra Company de Illes Arquitectura i Alejandra Company Diseño de Interiores i per Marta González de Coomunicando s’han reunit avui per valorar la iniciativa, que ha permès donar a conèixer la seva feina entre totes les persones que passaven per aquest cèntric emplaçament.

Aquestes dones emprenedores han ofert al Quiosc de PalmaActiva una gran varietat d’activitats des del passat 1 de setembre, totes de manera gratuïta. Algunes de les activitats que han tingut lloc han estat tallers de coaching, tallers de creació artística, assessoraments exprés en disseny d’interiors, exposició de maquetes…

El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis. Aquest és el segon any que durant l’estiu el Quiosc es reserva per a dones emprenedores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.