Avui a les 16 hores s’activaran 32.055 vals de descompte de la segona fase de la campanya de dinamització comercial de PalmaActiva

El proper 3 de novembre l’hora de començament serà a les 9h del dematí

 

Avui a les 16 hores s’activaran els vals de descompte de PalmaActiva. L’Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, posa en marxa aquesta campanya de 96.164 vals comercials amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros. És la campanya de vals comercials amb major dotació engegada fins al moment a Balears. Per poder beneficiar-se de 20 euros de descompte s’haurà de fer una despesa mínima de 35 euros.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, explica que fins a ahir s’havia consumit el 90% dels vals (28.780). 276 establiments que han bescanviat més del 40% dels vals assignats la primera tanda rebran avui 117 vals.

Els més de 30.000 vals que s’activaran podran emprar-se a partir de les 16 hores, i els de dia 3 de novembre a partir de les 9 hores. “Aquest any tindrem diferents horaris de començament dels vals per facilitar l’accés de diferents segments de la població, per posar els horaris hem escoltat tant als comerços com a la ciutadania”, explica Vilà.

VALS DE PALMAACTIVA.- Aquesta és una campanya de l’Ajuntament de Palma per promoure les compres als petits comerços. Cada ciutadà disposarà d’un màxim de 8 vals. Per poder beneficiar-se de 20 euros de descompte s’haurà de fer una despesa mínima de 35 euros –el descompte per persona pot arribar a ser de 160 euros–. Poden beneficiar-se dels descomptes totes aquelles persones amb DNI o NIE, majors de 16 anys. La campanya va arrencar l’11 d’octubre i finalitzarà el 20 de novembre.

No fa falta descarregar-se prèviament els vals, aquests se sol·liciten directament en els mateixos establiments comercials adherits al programa en el moment de la compra.

Més informació: https://vals.palmaactiva.com/ca/