Alumnes de l’escola EDIB guanyen el primer premi del concurs PalmaActiva als millors projectes empresarials d’estudiants

Aquest certamen és un concurs d’idees empresarials per a centres escolars i aquest any ha celebrat la vuitena edició

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero ha lliurat avui els guardons als guanyadors i finalistes dels premis PalmaActiva als millors projectes empresarials per a estudiants. Els alumnes Lucía Bisbal, Marina Marroig, Natalia Millán i Tamara Millán de l’escola EDIB han guanyat el primer premi, que consisteix en un val de 2.000 euros per a material tecnològic, mentre que el centre també ha guanyat un val de 1.000 euros. El seu projecte Anoia és un taller de tèxtil creatiu. Els centres IES Son Rullan i el col·legi Sant Josep Obrer han guanyat el segon i tercer premi.

El concurs de PalmaActiva als millors projectes empresarials per a estudiants enguany ha arribat a la vuitena edició. Aquest certamen és un concurs d’idees empresarials per a centres escolars en el qual s’analitza una idea de negoci per mitjà d’un pla d’empresa. El concurs té com a principal objectiu recolzar i difondre la cultura emprenedora entre l’alumnat dels centres educatius de Palma.

Aquest any han participat al concurs  alumnes dels centres EDIB, IES San Rullan, Sant Josep Obrer, IES Antoni Maura i Santa Magdalena Sofía. Aquests centres han presentat a la fase final de premis 10 projectes. El personal tècnic de PalmaActiva va realitzar als centres 25 sessions formatives, les darreres es van haver de fer on line a causa de la pandèmia causada pel coronavirus. El regidor ha felicitat als guanyadors per l’esforç fet, “espacialment destacable per haver fet feina en circumstàncies excepcionals”.

Romero assenyala que aquest concurs té com a objectiu “detectar noves iniciatives empresarials i estimular-ne la posada en marxa, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma”.