49 persones opten a un dels 25 llocs de feina de la jornada de selecció de personal organitzada per PalmaActiva per a Hotelbeds Group

L’Ajuntament de Palma, a través de PalmaActiva, organitza conjuntament amb empreses aquestes jornades de selecció de personal per ajudar els ciutadans que cerquen feina.

49 persones opten a un dels 25 llocs de feina de la jornada de selecció de personal organitzada per PalmaActiva per a Hotelbeds Group
49 persones opten a un dels 25 llocs de feina de la jornada de selecció de personal organitzada per PalmaActiva per a Hotelbeds Group
PalmaActiva ha dut a terme aquest dimecres una jornada de selecció de personal per a cobrir llocs de treball d’agent de servei al client per a Hotelbeds Group. A les entrevistes han acudit 39 persones i 10 han lliurat el seu CV tot i no poder assistir. La majoria d’aquestes persones són aturades o en situació de millora d’ocupació, i han estat seleccionades prèviament per PalmaActiva.

Properament Hotelbeds Group incorporarà 25 agents de servei al client. Per això, l’empresa busca un perfil que compleixi requisits com els següents: possessió del títol de Batxiller, excel•lent nivell d’anglès i altres idiomes europeus (francès, alemany, rus…), alts coneixements d’informàtica i experiència prèvia en servei al client.

En una primera fase de selecció en línia es van inscriure més de 100 persones, de les quals han passat a la següent fase 49 candidatures. Aquests han estat els que han participat avui dimecres a la jornada de selecció i han protagonitzat una sèrie de proves grupals i individuals on han hagut de demostrar la seva experiència i els seus dots de cara al client.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que aquesta jornada de selecció de personal hagi tingut una bona repercussió, “tot i està ja en plena temporada alta”.

PalmaActiva ha donat suport a l’empresa durant totes les fases d’aquesta selecció: donant difusió de l’oferta en xarxes socials, fent la primera selecció curricular i citant els candidats seleccionats a l’esdeveniment. A més, aquest dimecres ha cedit un espai a la seva seu per acollir els preseleccionats i facilitar la realització de dinàmiques en grup i entrevistes individuals.

Adrover ha destacat també que “aquest 2018 s’han realitzat ja 11 jornades de selecció a les que s’han ofert més de 700 llocs de feina”. Les empreses que han emprat aquest servei de PalmaActiva al que portem de 2018 han estat: BQ Hoteles, Europcar, Thomas Cook,, Ok Rent-a-car, Urban Food, Starbucks, Tast Culinary Project, Areas, Ferrer Hotels i Hotelbeds.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.