38 empreses que ofereixen més de 1.300 llocs de treball participen al Mes de l’Ocupació de PalmaActiva

Tindrà lloc entre el 12 de febrer i el 18 de març a la seu de PalmaActiva

El batle de Palma i la regidora d’Economia i Comerç han presentat avui l´esdeveniment acompanyats per gran part de les empreses que hi participen

El Mes de l’Ocupació, que organitza l’Ajuntament de Palma a través de PalmaActiva, tindrà lloc entre el 12 de febrer i el 18 de març. Seran 20 jornades que es desenvoluparan a la sala d’actes de PalmaActiva, al carrer Socors, 22. Aquest any hi participen 38 empreses que ofereixen 1.353 llocs de treball. El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, i la regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, han presentat l’esdeveniment acompanyats per la gran majoria d’empreses que hi participen aquest any.

Durant la presentació l’alcalde de Palma, ha destacat que “una de les grans prioritats d’aquesta legislatura és la dinamització del mercat laboral al municipi, aquesta actuació representa perfectament el tipus de col·laboració que han de presidir les relacions entre l’administració pública i el sector privat”. Així mateix, Jaime Martínez ha aprofitat per reivindicar el paper absolutament insubstituïble que el teixit productiu desenvolupa a Palma.

Per part seva, Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, ha afirmat que per a l’Ajuntament és prioritari dinamitzar l’ecomonia i impulsar la contractació de persones: “Amb aquestes jornades creem sinergies posant en contacte responsables de Recursos Humans d’empreses que busquen personal i persones en recerca de feina”.

La pàgina web on es pot consultar el calendari, les empreses participants i els perfils dels llocs de treball és https://mesocupacio.palmaactiva.com

Aquest any participaran al Mes de l’Ocupació 38 empreses que ofereixen 1.353 llocs de treball. Les empreses han de fer obligatòriament una entrevista breu a les persones candidates. Les empreses poden participar-hi un sol dia. Per participar al Mes de l’Ocupació, les empreses han de tenir com a mínim 10 llocs de treball per cobrir durant el 2024.

La regidora Lupe Ferrer ha recordat que les persones que vulguin acudir a les entrevistes han de fer una inscripció per a cada dia en què s’estigui interessat a participar-hi, i s’ha d’acudir al torn reservat (a les 9, a les 11 o a les 13 hores). Sempre que quedin places, es podrà fer la inscripció al moment als ordinadors de PalmaActiva.

Per treure el màxim profit d’aquestes jornades, PalmaActiva recomana a les persones que busquen feina que s’organitzin l’agenda per als dies que tenen entrevistes, que preparin les trobades i que millorin el CV a l’Agència de Col·locació.

Totes les entrevistes es faran a la seu de PalmaActiva, al carrer Socors 22. Des de l’Ajuntament es recomana acudir a PalmaActiva amb transport públic amb les línies d’autobús 4, 23, 25, 31, 35, 47, 504.

La regidora d´Economia i Comerç ha recordat a les empreses que no poden participar al Mes de l´Ocupació però que tenen necessitat de contractar personal, “que des de l´Agència de Col·locació de PalmaActiva seguirem organitzant els propers mesos jornades de selecció, el requisit per poder participar és tenir més de 10 llocs de treball per cobrir els propers mesos”.

Durant la presentació del Mes de l’Ocupació han intervingut Lidia Rivero, responsable de selecció de Groundforce/Globalia Call Center, i Elena Alzamora, directora territorial de DomusVi, que han destacat que aquest és un esdeveniment molt útil ja que els posa en contacte en un dia amb molts candidats per als seus llocs de treball.

Més informació: https://mesocupacio.palmaactiva.com