Nova jornada de selecció de PalmaActiva per a la cadena MLL Hotels

A aquestes jornades, PalmaActiva posa en contacte empreses que cerquen treballadors i persones en recerca de feina

 

PalmaActiva ha organitzat avui una jornada de selecció per a la companyia MLL Hotels. L’empresa necessita incorporar de manera immediata personal per als seus hotels de Platja de Palma. Gràcies a aquest servei gratuït, 55 persones han pogut fer entrevistes de feina amb els responsables de Recursos Humans de la cadena.

[ca:]Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones en recerca de feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Aquest any PalmaActiva ja ha realitzat jornades de selecció per a les empreses Centauro Rent a Car, Four Seasons, OK Mobility, Universal Beach Hotels, Summum Hotels Group, Starbucks, WhSmith, Deichmann i Primark. Més de 300 persones han pogut fer entrevistes de feina gràcies a aquestes jornades de selecció. Lupe Ferrer, regidora de Comerç, Restauració i Autònoms, ha agraït a l’empresa la seva confiança en aquest servei gratuït de PalmaActiva: “És la segona jornada que realitzen amb nosaltres aquest any, el que demostra l’utilitat d’aquesta iniciativa”.

El propers 5 i 6 de novembre PalmaActiva acollirà noves jornades de selecció per a Carrefour i Decathlon respectivament. La inscripció s’ha de fer des de la web de PalmaActiva.

Més informació sobre les jornades de selecció de PalmaActiva a: https://web.palmaactiva.com/es/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/