Qui i com pot utilitzar els serveis de PalmaActiva?

Qui?: Persones en edat laboral amb el permís de treball en vigència (en cas de que es requereixi).
Com?: Els serveis de PalmaActiva al teu abast!

  • Atenció presencial al carrer socors, 22 i al carrer Gerreria 8, de Palma (no cal cita prèvia)
  • Atenció telefònica al 900 139 138 (gratuït)
  • Atenció whatsapp (només missatges) 648 816 549 (de 9 a 14 h)
  • Atenció serveis online (web, xarxes socials, email…)

Què fer per apuntar-se a la borsa de treball?

Si l’alta es fa de forma presencial, només caldrà personar-se una vegada a les nostres oficines del carrer Socors, 22 Palma (amb DNI o NIE amb permís de treball) per obtenir la clau d’accés a la plataforma on line, que permetrà accedir de manera autònoma a les pròpies dades com a demandant d’ocupació a Palma. Per completar el procediment, és necessari tenir un correu electrònic i manejar Internet nivell usuari.
Horari: Dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h

Si l’alta es gestiona via online amb la Targeta Ciutadana, hauràs d’accedir a través d’aquest enllaç i escriure la numeració de la targeta (sense punts) i la teva data de naixement. Si la Targeta Ciutadana no està actualitzada, és possible que el sistema no et permeti accedir-hi.

Problemes per accedir amb l’usuari i la contrasenya. Què fer?

Si la contrasenya deixa de funcionar és imprescindible contactar amb PalmaActiva mitjançant el correu electrònic info@palmaactiva.com exposant la incidència i les seves dades personals (nom, cognom, DNI i data de naixement) o personant-se a les nostres oficines del carrer Socors 22, Palma.

Horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h.

Com fer arribar el currículum vitae a PalmaActiva?

Per poder enviar el currículum vitae a PalmaActiva és indispensable ser usuari registrat de la plataforma online, es a dir, estar apuntat a la borsa de treball, tal com s’explica en aquest apartat.

A la plataforma web podrà actualitzar el seu CV emplenant el formulari online (dades personals, professionals, formació…). També podrà adjuntar el seu currículum en format pdf.

Com apuntar-se a les ofertes de feina?

Per participar a les ofertes és imprescindible estar inscrit/ta com a demandant d’ocupació a l’Agència de Col·locació de PalmaActiva, tal i com s’explica en aquest apartat.

Si s’està inscrit/ta a l’Agència de Col·locació pot accedir a la secció d’ofertes de feina del nostre web i realitzar la inscripció a aquelles ofertes que tingui el perfil sol·licitat per l’empresa (no es necessària contrasenya).