PalmaActiva s’uneix a la Formació Dual del SOIB

Gràcies al programa Palma Web Dual, cofinançat pel SEPE, 7 persones podran obtenir un certificat de professionalitat nivell 2.

PalmaActiva s’uneix a la Formació Dual del SOIB
PalmaActiva s’uneix a la Formació Dual del SOIB
PalmaActiva ha començat recentment el programa Palma Web Dual, un programa de Formació Dual emmarcat en el programa SOIB Dual Sectors Estratègics que compta amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

PalmaActiva, en col·laboració amb 6 empreses, posa en marxa aquest nou programa de formació dual que combina en alternança la formació del certificat de professionalitat de confecció i publicació de pàgines web i la feina efectiva a empreses del sector web. Les 7 persones participants tenen un contracte laboral per a la formació i l’aprenentatge durant 12 mesos, del 16 d’abril de 2018 al 15 d’abril de 2019.

Al programa participen 7 joves menors de 30 anys que gràcies a aquest programa obtindran un certificat de professionalitat de confecció i publicació de pàgines web de nivell 2. Aquest programa té 480 hores de formació i feina efectiva. Les feines que realitzaran els alumnes-treballadors són construir pàgines web, integrar components de software a pàgines web i publicar i mantenir pàgines web. Les empreses que participen al programa són Information technologies to business (IT2B), Hotetec Accomodation, A Unique Stay Rentals, Joaquín Almendro (Monitorizeme), Di7 i Ma-no Web Design and Development.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, PalmaActiva s’adhereix a aquest programa, perquè “necessitam gent qualificada a tots els nivells; per això feïm feina cada dia, per recuperar el benestar, per una ocupació digna i de qualitat”. “Amb aquest equip de govern a Palma es torna a apostar per la formació professional, el repte és crear valor a la nostra economia per millorar el benestar de la societat”, afirma l’edil de Treball.

Formació i ocupació

La Formació Dual és un programa de formació basat en un règim d’alternança amb l’ocupació, es a dir, ofereix la possibilitat d’obtenir una qualificació professional a la vegada que es desenvolupa una activitat professional retribuïda relacionada amb la formació, a través del contracte per a la formació i l’aprenentatge. Per participar-hi s’ha de ser major de 16 anys i menor de 30 anys, estar inscrit o inscrita al SOIB com a persona aturada i no tenir la qualificació professional per a l’ocupació objecte del contracte.

3 comentaris sobre “PalmaActiva s’uneix a la Formació Dual del SOIB

    1. Hola Verónica. Lo sentimos, pero para este 2019/2020 nuestra formación dual es en la especialidad de diseño de aplicaciones web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada