PalmaActiva dona a conèixer les seves ajudes per al comerç a l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol

Durant la trobada, la regidora de Comerç Joana Maria Adrover va informar les persones assistents sobre les subvencions de comerç de PalmaActiva.

PalmaActiva dona a conèixer les seves ajudes per al comerç a l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol
PalmaActiva dona a conèixer les seves ajudes per al comerç a l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol
Ahir va tenir lloc al casal de barri de Son Ferriol una reunió entre representants de la regidoria de Turisme, Comerç i Treball i associats de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol. Durant la trobada, la regidora de Comerç Joana Maria Adrover va informar les persones assistents sobre les subvencions de comerç de PalmaActiva. “Aquesta jornada ha tingut lloc per atendre una petició de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol, que ens va demanar que informassin directament els seus associats d’aquestes subvencions; per a PalmaActiva és molt important apropar als potencials beneficiaris de les subvencions els continguts de les bases –terminis, models de sol·licitud, forma de justificació, etc.– i resoldre els possibles dubtes”, assegura Adrover. A la reunió també van assistir, Sergio Góméz, director general de Comerç, i personal tècnic de PalmaActiva.

Durant la reunió, Adrover va explicar que quan “un establiment comercial aposta per millorar, no tan sols en resulta beneficiari el mateix establiment sinó també el conjunt de la zona en la qual està ubicat, des d’un punt de vista comercial i empresarial, i també des d’un punt de vista social i comunitari”. Segons Adrover, amb les inversions de millora els establiments guanyen en visibilitat comercial; milloren en l’exposició i la presentació de productes i serveis; agilitzen la gestió diària del negoci; obtenen estalvi energètic… mentre que el carrer i el barri guanyen en atractiu, en oferta comercial i, en definitiva, en qualitat de vida. “Per tant, la suma d’aquestes apostes individuals repercuteix de manera favorable en el conjunt dels barris i de la ciutat”, va concloure la regidora de Comerç.

Aquestes ajudes econòmiques de PalmaActiva estan destinades a fomentar la implantació, la modernització i la innovació de les microempreses i petites empreses comercials ubicades al terme municipal de Palma. PalmaActiva ha convocat per tercer any consecutiu una línia d’ajudes directes per als petits comerços de Palma, que subvenciona fins al 80% de les despeses destinades a la innovació, la millora, la modernització o la implantació de nous comerços. Les ajudes són fins a un màxim de 2.300€, i l’ajuda s’amplia fins a 4.600€ en el cas que la inversió es dediqui a eliminar barreres arquitectòniques. Hi haurà dos terminis per presentar les sol·licituds: un primer període fins al 15 de maig i un segon període fins al 10 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada