Nova reunió del Consell Municipal del Comerç

Consell municipal de comerç
Consell municipal de comerç
Avui dematí s’han trobat a PalmaActiva els integrants del Consell Municipal del Comerç, que s’ha reunit per quarta vegada aquesta legislatura. A la reunió d’avui s’ha parlat sobre la planificació de les llums de Nadal per a 2016 i 2017, sobre la nova ordenança municipal de residus i sobre els panells dinàmics informatius dels aparcaments de Palma del projecte Civitas Dynamo.

Els assistents a la reunió d’avui han estat Joana Maria Adrover, regidora de Comerç; Rodrigo Romero, regidor d’Infraestructures i Accesibilitat; Francisco Ducrós, coordinador general de Turisme, Comerç i Treball; Josep Maria Rigo, coordinador de d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal; Pepa Peláez, directora general de Comerç; Antònia Comas, directora general de Sanitat i Consum; Antonio Salas i Teresa Monserrat, de l’SMAP, Javier Bonet, del grup municipal del PP; José Luis Bauzà, del grup municipal de Ciutadans; Patricia Conrado, del grup municipal Ciutadans; i Carmen González i Gemma Pérez, representants d’AFEDECO.
El Consell Municipal de Comerç és un fòrum de participació i consulta sobre aspectes estratègics que afecten el comerç de Palma. Aquest punt de trobada serveix per formular propostes per tal de donar suport al sector comercial en el marc de les competències de l’administració local. El Consell Municipal de Comerç està format per organitzacions reconegudes del sector com patronals i sindicats, i a cada sessió es pot convidar a participar, amb veu però sense vot, a altres entitats no relacionades directament amb el sector -ARCA, PIMEM i Restauració han estat les entitats convidades a participar a les sessions d’enguany-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.