La innovació social i tecnològica, a debat a PalmaActiva

Es va generar un interessant debat sobre com les aplicacions poden ajudar a resoldre problemes reals que afecten la ciutadania i sobre com la tecnologia és una eina de canvi a la nostra societat.

La innovació social i tecnològica, a debat a PalmaActiva
La innovació social i tecnològica, a debat a PalmaActiva
Ahir va tenir lloc a PalmaActiva la conferència “Innovació social i tecnològica: idees amb futur”. Gràcies a aquesta xerrada, a PalmaActiva es va generar un interessant debat sobre com les aplicacions poden ajudar a resoldre problemes reals que afecten la ciutadania i sobre com la tecnologia és una eina de canvi a la nostra societat. Les empreses que van protagonitzar la xerrada van ser un súper en línea que intenta reduir el malbaratament d’aliments (I’m perfect food); una empresa balear especialitzada en ortopèdia que intenta ajudar a persones amb discapacitat o diversitat funcional (Discubre); i un portal de turisme accessible que fa la vida més fàcil a turistes amb mobilitat reduïda (Omnirooms).

Aquesta conferència s’emmarca en el pla estratègic de PalmaActiva, que contempla l’impuls, dels nous sectors econòmics emergents; de l’economia social i solidària; del comerç; i del turisme sostenible.

Ponents

Desireé Taboada: Fundadora de I´m Perfect Food, empresa que treballa contra el desaprofitament alimentari a nivell mundial. Taboada és diplomada per l’EADA Business School de Barcelona,

José Antonio Caldés: CEO i soci de Discubre, empresa balear que ofereix un mercat en línea per trobar solucions d’ortopèdia entre empreses i professionals que milloren la vida de les persones.

Pedro Hernández: CEO i cofundador de Canàries Marqueting Digital, Logopèdia 2.0 i Omnirooms Travel Online. Omniroom és un portal de turisme on es poden reservar en línia i directament vacances accessibles.

2 comentaris sobre “La innovació social i tecnològica, a debat a PalmaActiva

  1. Hace año que estoy apuntada a las demandas de empleo mi situación ha cambiado ahora tengo una discapacidad del 51*/* termine el 31 de diciembre del 2019 como cajera en Carrefour agradecería acesoramiento me urge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada