Assessorament per emprendre

Depenent del moment en què et trobis, a l’inici de la teva etapa com a emprenedor o bé amb el teu pla de negoci ja desenvolupat però amb dubtes, t’oferim dos serveis d’assessorament diferenciat:

Si no saps quina opció escollir o creus que cap de les dues s’adapta a les teves necessitats, posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes.

Itinerari per emprendre

Per desenvolupar ordenadament el procés de creació de la teva empresa, hem organitzat aquest itinerari formatiu en dues fases seqüencials, cadascuna amb 3 tallers formatius. Aquest itinerari es realitza un cop al mes per a grups d’un mínim de 10 persones.

Fes clic al següent botó i s’obrirà una nova pestanya amb la llista de les properes sessions de l’itinerari per a persones emprenedores perquè et puguis inscriure. T’ajudam a muntar la teva empresa! 😉

Vols saber més sobre les fases de l’itinerari?

1. Canvas I: de la idea al model (3h)

Tens una idea de negoci? Descobriràs com fer realitat la teva decisió d’emprendre i coneixeràs eines per “emprendre àgil”: diagnòstics i tècniques per generar idees viables de negocis. Et explicarem de forma teòrica i pràctica el model “Lean Canvas”; practicaràs amb un “mapa d’empatia” i analitzarem l’exemple d’èxit local: “Mutant Games”.

2. Canvas II: models que triomfen (3h)

Busques formes innovadores de fer negocis? T’ajudarem a identificar diferents estratègies i recursos per començar: analitzarem l’estratègia de “l’oceà blau”, desenvoluparàs un exercici pràctic amb la “corba de valor”, la “matriu ERIC” i el Producte Mínim Viable (PMV). Aprendràs el poder de les preguntes “I sí …?” I finalment coneixeràs un negoci local que triomfa: SushiGo.

3. Canvas III: Practicum (3h)

Taller pràctic de treball en equip en el qual analitzaràs en detall el teu model Canvas, generaràs noves idees i exploraràs enfocaments estratègics diferents per dissenyar el teu model de negoci. Podràs establir sinergies d’intercanvi amb altres persones emprenedores i donar-li més valor al teu projecte.

4. Formes jurídiques (3h)

Obtindràs informació sobre els tràmits necessaris per a constituir-te com persona empresària individual. Veurem quins avantatges i inconvenients tenen les Societats Anònimes i les Societats Limitades i quins tràmits s’han de complir per a constituir-ne una.

5. Com fer el Pla d’empresa i l’Estudi de mercat (3h)

Coneixeràs tècniques per redactar un pla d’empresa, la seva estructura i continguts principals. Explicarem com realitzar un estudi de mercat, amb les principals tècniques i fonts d’investigació.

6. Els números i el finançament del teu negoci (3h)

Et mostrem una eina d’Excel per a la realització del Pla econòmic financer.
També s’estableixen les bases per a una adequada gestió financera de la teva futura empresa i informació sobre les principals fonts de finançament..

Fes clic al següent botó i s’obrirà una nova pestanya amb la llista de les properes sessions de l’itinerari per a persones emprenedores perquè et puguis inscriure. T’ajudam a muntar la teva empresa! 😉

Assessorament personalitzat

Si ja tens definit un model de negoci que vols situar a Palma i necessites informació genèrica sobre organismes oficials, tràmits, etc .; o bé vols revisar algun aspecte específic del teu pla d’empresa, demana cita per a rebre assessorament específic amb el nostre equip tècnic.

Horari

  • Servei d’informació: de 08.30 a 14.30 hores de dilluns a divendres.
  • Més info: tel. GRATUÏT 900 139 138 o escriu-nos a info@palmaactiva.com.